Vargad viisid Tallinna Kalevi jalgpalliklubi kontorist kaasa oliiviõli, ent uhke karikas jäeti alles

Elu24
Copy
Tallinna Kalevi jalgpalliklubi ajutist kontori rüüstasid vargad.
Tallinna Kalevi jalgpalliklubi ajutist kontori rüüstasid vargad. Foto: Kuvatõmmis

Jalgpalliklubi Tallinna Kalev teatab ühismeedias, et nende ajutine kontor langes varganägude ohvriks. Lisaks hinnalistele esemetele viidi kaasa ka palju üllatavat.

«Väga kurva meelega anname teada, et meie Kalevi staadionil on viimasel nädalal toimunud mitu vargust,» seisab jalgpalliklubi Tallinna Kalev Facebooki postituses. Kui esmaspäeval langesid varaste saagiks jalgrattad, siis ööl vastu tänast rüüstati jalgpalliklubi ajutist kontorit, kust viidi kaasa Fujitsu polaroidkaamera, Huawei ruuterid, diktofon ja kõlar JBL Boombox.

«Kindlasti on ka vastavatel pikanäpumeestel käimas rasked ajad, sest kaasa võeti muude asjade seas kohvi, oliiviõli, spordikotte, natukene sularaha, mõned dokumendid ning klubi sümboolikaga salle. Viimast kindlasti selleks, et ennast kaitsta algava pakase eest või siis loodetavasti mängupäevadel välja näidata oma kiindumust meie sinivalgete vastu.»

Jalgpalliklubi nentis, et kõige hinnalisem vara jäi siiski alles. «Kindlasti vargapoiste suure südame ning hoolivuse tõttu jäeti just alles klubi üks hinnalisemaid varasid – Eesti naiste jalgpalli superkarikas!»​

«Nii et kui keegi avastab kuskil portaalides järgmisi asju odava hinnaga, siis kindlasti võite meid sellest teavitada. Igasuguste vihjete ja informatsiooni eest vaevatasu,» lubab Tallinna Kalev.

Vargusest on teavitatud ka politseid, kes alustas juurdlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles