54-aastane ema on OnlyFansis üks enim teenivaid sisuloojaid: meestel on fantaasiad vanematest naistest

Elu24
Copy
Elaina St. James
Elaina St. James Foto: TikTok/Elaina St. James

54-aastane onlyfansitar Elaina St. James ajab OnlyFansis rahamägesid kokku ja pakub oma teismelisele pojale ja endale sellega muretut elu. Varem müügivaldkonnas töötanud Elainal polnud õrna aimugi, et tema pesupildid niivõrd paljudele meestele huvi võiks pakkuda, kuid nüüd figureerib ta ühe protsendi enimteenivate OnlyFansi sisuloojate seas.

Elaina St. James oli 42-aastane, kui peale pika suhte lõppu kunstliku viljastamise kasuks otsustas. «Pärast poja sündi pakkusin ka teistele lastele kodust päevahoidu, et saaksin olla kodune ema. Siis, kui ta kooli läks, sain ma müügitööle asuda. Kuid see ei olnud töö, mida ma armastaksin. See ei olnud loominguline ja mul polnud mingit vabadust,» meenutas naine Newsweek'ile antud intervjuus.

Inimesed uurivad talt alatihti, et millal ta pensionile jääda kavatseb, kuid selleks tal võimalust polnud, sest ta ei teeninud piisavalt raha ja üksikemana oli rahaliselt raske toime tulla. «Ma olen kokkuhoidlik, ma ei ole disainerkoti inimene ega käi maniküüris ega pediküüris, kuid töötasin täiskohaga ja teenisin aastas vaid umbes 30 000 dollarit,» rääkis Elaina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles