PILDID ⟩ Angelina Jolie kiharad panid internetirahva kihama: keegi saab kinga!

Elu24
Copy
Angelina Jolie Itaalias Rooma filmifestivalil 24. oktoobril 2021
Angelina Jolie Itaalias Rooma filmifestivalil 24. oktoobril 2021 Foto: Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA

Näitleja Angelina Jolie (46) külastas pühapäeval Rooma filmifestivali, kus ta poseeris fotograafide ees kaunis õhtukleidis, seljale langemas pikad kiharad. Vaatepilt oleks olnud täiuslik, kui juuksur poleks teinud üht apsakat. 

Angelina Jolie poseeris pühapäeval punasel vaibal filmi «Igavesed» («The Eternals») esilinastusel. Näitlejannal oli seljas pilkupüüdev hõbedane Versace kleit, mis sobis talle kui valatult. Kuigi fännid olid lummatud kaunist kleidist, ei suutnud nad pöörata pilku ka Jolie ebaühtlastelt juuksepikendustelt, mis tema loomulike kiharatega kuidagi ei sobitunud. 

46-aastase staari soenguapsakas leidis vaid mõni aeg hiljem tee Twitterisse, kus säutsuti: «Kes laseb küll Angelinal astuda punasele vaibale selliste juuksepikendustega? Keegi vallandati peale seda õhtut!» «Ma ei ole küll juuksur, aga kes iganes Angelina juuksepikendusi paigaldas, tegi seda valesti või oli purjus,» sõnas teine. «Reaalselt, ma ei tea, kes Angelina juuksur on, kuid ta peaks ta vallandama,» kirjutati veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles