Näitleja Vladas Radvilavičius sai näoraamatust nädalaks keelu: ähvardati ka konto kustutada (1)

Elu24
Copy
Vladas Radvilavičius.
Vladas Radvilavičius. Foto: Raul Mee

Saate «Pilvede all» näitleja, poliitik ja ettevõtja Vladas Radvilavičius teatas Facebookis, et ta blokeeriti sotsiaalmeediaplatvormil nädalaks ajaks, mistõttu pidi ta postitamisest tavapärasest pikema pausi tegema.  

Mitmed olevat Vladas Radvilavičiuselt uurinud, miks on muidu Facebookis aktiivne postitaja nii vaikseks jäänud. Mehe sõnul oli ta seitse päeva «vangis» ja sai «eetrikeelu» platvormil tehtud kommentaari eest. «Lapsena meeldis mul loomaaias pikalt ahvide puuri ees seista ja nende mõistetamatuks jäävaid askeldamisi jälgida. Avastasin seda videot vaadates, et ma ei ole vanusega põrmugi muutunud,» tsiteeris ta oma kommentaari. 

Kommentaari jättis näitleja Harri Kingo postitatud video alla, milles noorukid rebisid Tartus hoone seinalt lippu alla. «Hüppasid-kargasid, ronisid teineteise kukile, kukkusid... Lõpuks murdsid lipu koos lipuvardaga maja küljest ära ning vedasid selle minema. Vaatasin kõik need 8–9 videominutit ära ning arvasin, et olen vaimukas ja kommenteerin tsiteeritud tekstiga,» meenutas Vladas. Loe rohkem siit: VIDEO 〉 Kamp noori varastas Tartu kesklinnast Eesti lipu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles