KLÕPS ⟩ Näitleja Sandra Ashilevi jagas südantsoojendavat hetke koos pisipojaga

Elu24
Copy
Näitleja, laulja ja modell Sandra Ashilevi.
Näitleja, laulja ja modell Sandra Ashilevi. Foto: Madis Sinivee

Eesti laulja, modell ja näitleja Sandra Ashilevi (34) perre sündis juunis värske ilmakodanik. Sel nädalal jagas Ashilevi sotsiaalmeedias endast koos pisipojaga südamlikku pilti.

Sandra Ashilevi ja advokaadist kallima Kristo Tederi perre sündis 15. juunil poeg. Paari peres kasvab ka teine poeg, kelle vanusevahe pesamunaga on pea 13 aastat.

«Mu kullapai sai täna ühenädalaseks,» teatas näitlejatar suvel Instagramis ja jagas armsaid jäädvustusi pisipojast ja beebirõivastest.

Nüüd on Ashilevi jaganud Instagramis südantsoojendavat hetke, tsiteerides sealjuures Bob Dylani kirjutatud lugu «Make You Feel My Love». 

Foto emast ja pisipojast tegi nii mõnelgi hinge hellaks. «See armastus, mis õhkab sellest pildist. Imeilus!» kommenteeris keegi. Teine lisas, et foto lausa soojendab südant. 

Näitlejana tegi Ashilevi esimese rolli 2014. aastal telesarjas «Siberi võmm». Kaks aastat hiljem oli tal väiksem roll filmis «Luuraja ja luuletaja» ning 2021. aastal kehastas ta peaosa filmis «Eesti matus».

Praegu näeb Ashilevit Draamateatri lavastuses «Mefisto». 

Lisaks näitlemisele ja modellindusele on ta tegelenud ka laulmisega bändis Ashilevi. 2016. aastal kokku tulnud ansamblil on kaks muusikavideot, millest viimane tuli välja pea neli aastat tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles