FOTOD JA VIDEO «Kui vana ma olen?» saates võistleb ilus paarike Tartust, kes ihkavad Kanaari saartele

Spekter
Copy

Täna kell 20.00 jätkub saatejuht Roald Johannsoni juhtimisel telemängu «Kui vana ma olen?» uus hooaeg, kus võistlejatel on taas võimalus võita suur summa raha: igal reedel on mängus on 10 000 eurot.

Et võita 10 000 eurot, tuleb võistlejatel ära arvata kuue võõra inimese vanus. Iga eksitud aasta võtab võidusummast maha teatud summa. Iga arvatava puhul on võistlejatel kasutada ka üks vihje. Mida täpsemad on arvajad, seda suurema summa nad võidavad. 

Tänased mängijad on ilusad ja aktiivsed noored Jaan ja Berta heade mõtete linnast Tartust. Neile meeldib teha palju sporti: käia jõusaalis, ujumas, jooksmas, rattaga sõitmas. Eelmisel aastal alustasid nad sõpradega traditsiooni – võistelda igal aastal omavahel 10- ja 7-võistluses. Mõlemad töötavad idufirmades finantsalal, kuid koroona tõttu on neist viimasel aastal saanud kaaslased ka kodukontoris. Lisaks abistab Berta aeg-ajalt pisikesi iluvõimlejaid oma unistustele lähemale jõuda ning Jaanile meeldib valepidi kitarri mängida ja lisaks ka laulda. Nad on ka suured looduse- ja loomasõbrad.

Vaata saadet Apollo TVs. Konto loomisel teenus 30 päeva tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles