Grünthalilt vaktsiinipassi nõudnud Martha-Beryl Grauberg: see oli tema valik sellist tähelepanu saada (6)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Paide muusika- ja teatrimaja juht Martha-Beryl Grauberg.
Paide muusika- ja teatrimaja juht Martha-Beryl Grauberg. Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

Vaktsiinivastane riigikogulane Kalle Grünthal jäi eelmisel reedel Paide muusika- ja teatrimaja ukse taha, kuna ei nõustunud näitama Covid-tõendit. Asutuse juht Martha-Beryl Grauberg, keda Grünthal pea 15 minutit filmis, rääkis «Ringvaates», et on saanud video ilmumise järel tapmisähvarduse, kuid ka ülevoolavalt palju kiitust lähedastelt ja kultuuriinimestelt.

Paide muusika- ja teatrimaja juht Martha-Beryl Grauberg rääkis kolmapäeva õhtul «Ringvaates», et nagu kõigis teistes kultuuriasutustes, tuleb ka Paide muusika- ja teatrimaja üritustele pääsemiseks näidata Covid-tõendit. «Ma palusin seda näidata ka riigikogu liikmel, aga ta ei soovinud seda näidata ja seetõttu ta sellele üritusele ei pääsenud,» kirjeldas Grauberg möödunud reedel juhtunut.

Vaktsiinivastane Grünthal oli läinud Paide muusika- ja teatrimajja valimisdebatile, kuid uksest teda sisse ei lastud. «Natuke viibis see üritus selle intsidendi tõttu, aga Kalle Grünthal seda vaatama ei pääsenud. Ta lahkus veidi enne seda, kui politsei kohale jõudis,» ütles Grauberg.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles