MUUSIKAVIDEO Anya Taylor-Joy lauluoskus teeb superstaaridele kõrvad ette

Spekter
Copy
Anya Taylor-Joy esitab «Eile öösel Sohos» (Last Night in Soho) tunnuslugu.
Anya Taylor-Joy esitab «Eile öösel Sohos» (Last Night in Soho) tunnuslugu. Foto: Kuvatõmmis

29. oktoobril kinodesse jõudev õudustriller «Eile öösel Sohos» (Last Night in Soho) meelitab publikut muusikavideoga filmi tunnusloole, mida esitab näitlejanna Anya Taylor-Joy («The Queen's Gambit»).

 

Tegu on 1964. aasta kuulsa laulu «Downtown» uue, aeglasema ja müstilisema versiooniga. Video aga annab hulgaliselt uusi vihjeid filmi sisu kohta.

Meenuta ka originaali: 

Film räägib ambitsioonikast moedisainerist Eloise'ist (Thomasin McKenzie), kes püüab kohaneda Londoni hektilise eluga. See ei lähe tundliku natuuriga neiul aga kuigi ladusalt ning kõige krooniks algab tema peas ühel hetkel toimuma kummaline maskeraad, mis lennutab teda ajas tagasi kuumadesse 60ndatesse, kus temast saab oma vaimusilmas glamuurne ööklubilauljatar Sandy (Taylor-Joy). On see kõik tema fantaasia või on asjasse segatud tumedad jõud? 

Thomasin McKenzie filmis «Eile öösel Sohos» (Last Night in Soho)
Thomasin McKenzie filmis «Eile öösel Sohos» (Last Night in Soho) Foto: Parisa Taghizadeh/Scanpix

Kummitusliku loo on lavastanud legendaarse õuduskomöödia «Shaun of the Dead» ja paari aasta taguse stiilse krimimäruli «Baby Driver» režissöör Edgar Wright. «See on väga klaustrofoobiline film. Värvid on väga intensiivsed. See on nagu hästi lavastatud LSD-rännak. Usun, et inimestele meeldib – igav igatahes ei tohiks hakata,» on näitlejatar Anya Taylor-Joy intervjuus filmi kirjeldanud.

Meespeaosas teeb kaasa kuninglikust seriaalist «Kroon» tuntud Matt Smith.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles