Süüria diktaatori sugulane naudib elu Beverly Hillsis: modellid, 1000-eurosed dressid, superautod

Kert Avasalu
Copy
Suunamudija kaamera ette sattunud rikkuris tunti ära Al-Assadi lähikondlane.
Suunamudija kaamera ette sattunud rikkuris tunti ära Al-Assadi lähikondlane. Foto: Kuvatõmmis

Bashar Al-Assadi lähiring on diktaatori sõjakuritegude tõttu juba aastaid Lääne sanktsioonide all olnud. Küll aga ei takista see nende võsukestel USAs playboy elu elamast, kirjutab Vice.

Oktoobri alguses laadis suunamudija Daniel Mac üles oma järjekordse video, kus küsib noortelt superrikastelt, kuidas need oma raha on teeninud. Antud klipp luksuslikku Ferrari kabrioletti juhtinud mehest tekitas USAs aga palju kõmu.

Nimelt tunti kaamera ette sattunud noorukis ära Ali Makhlouf. Ta on Süüria ühe rikkaima mehe Rami Makhloufi poeg. Viimane kuulub aga Süüria diktaatori klanni, on tema nõbu ja seega ilmselgelt ärimehena ka karmide Lääne sanktsioonide all.

Sellest hoolimata püüti noor Makhlouf püüti videole California glamuurimekas Beverly Hillsis Iisraeli modelli Michal Idani seltsis. «Ma töötan... ma olen praktikant,» andis ärihai poeg Macile ebamäärase vastuse oma sissetulekute kohta. Eriala ta aga täpsustama ei soostunud.

Intervjueeritava istumise all oli aga Ferrari 488 Spider, mille hinnaks on umbes 240 000 eurot. «See on renditud,» kinnitas Makhlouf siiski tagasihoidlikult. Samas võib tema «VLTN» kirjaga pükstes ära tunda Valentino dressid. Sellised maksavad enam kui 1200 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles