VIDEO ⟩ Ajatu hitt! Ott Leplandi värske singli kaadri taga tuli esitusele ka Nexuse «Hingetuna»

Elu24
Copy
Ott Leplan "Mina veel Sind ei tea".
Ott Leplan "Mina veel Sind ei tea". Foto: Youtube/Ott Lepland.

Ott Lepland avaldas kaks nädalat tagasi loo «Mina veel Sind ei tea», mida on saatnud raadiojaamades vaid suur edu. Nüüd andis Ott fännidele võimaluse ka kaadri taha piiluda. 

«Hea meel on taas kord jagada Sinuga uut «Behind the scenes» (kaadri taga ​– toim) videot, kus saad heita pilgu minu uue singli «Mina veel Sind ei tea» kaadritagusesse ellu,» teatas Ott Lepland Instagramis ja soovis kõigile mõnusat vaatamist. 

«Laul räägib inimese rändamisest eluteel, oodates ja otsides enda kõrvale kedagi, kellega seda teekonda jagada. Endalegi ootamatult võib keegi – see õige, meie teele ilmuda väga ootamatult, üleöö, meile endalegi suure üllatusena nii, et kogu see olukord võib meis tekitada kohmetust ja isegi kerget ehmatust, samas nõudes ka aega selle kõigega kohanemiseks,» kirjeldas laulja loo olemust. 

Kuigi muidu sai muusikavideot filmides kuulatud tundide viisi Oti uut hittlugu, siis esitusele tuli ka Nexuse «Hingetuna», millele võtteplatsil viibinud kaunitarid kaasa laulsid. Lõbus oli kahtlemata! 

Vaata kaadritagust videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles