USKUMATU ⟩ Kentuckys kukkus kaljult alla 4-aastane poiss, kes pääses imekombel vaid kriimustustega

Elu24
Copy
Kentuckys kukkus kaljult alla 4-aastane poiss, kes pääses imekombel vaid kriimustustega.
Kentuckys kukkus kaljult alla 4-aastane poiss, kes pääses imekombel vaid kriimustustega. Foto: Wolfe County Search & Rescue Team/Facebook, U.S. Forest Service via AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Kentucky osariigis leidis aset ehmatav juhtum, kui pisike poiss kukkus kaljult alla. Isa kiirustas pojale järele ja appi tõttas ka päästekomando. 

Vanematega matkanud nelja-aastane poiss kukkus alla üle 20 meetri kõrguselt kaljult, kuid pääses imekombel tõsisemate vigastusteta. Poiss kõndis Kentucky idaosa Red River Gorge'i kuristiku juures, kui libises ja kukkus, lüües end ära vastu mitut kaljunukki, vahendab Kentucky otsingu- ja päästemeeskond.

Šokeeritud vanemad helistasid Wolfe'i maakonna otsingu- ja päästekomandole, kes leidsid poisi teadvusel ja kõnevõimelisena. Päästjad nimetasid poissi superkangelaseks ja tõdesid, et tegu on täieliku imega. «Uskumatu – kuigi lapsel oli kriimustusi ja sinikaid, tundus temaga muidu kõik korras olevat,» kirjutati päästekomando Facebooki kontol. «Ta oli väga jutukas ja väga huvitatud superkangelastest. Ainus superkangelane oli sel päeval küll tema,» jätkus postitus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles