Kriminaalse minevikuga Tartu tätoveerija ohvriks on enda sõnul langenud paljud ning enamasti on loo keskmes raha välja petmine ja tätoveeringu pooleli jätmine. Ohvrid ütlevad, et politseist nad abi pole saanud, ning tätoveerija sõnul on probleemide põhjus ajutine äripinna puudumine.

Tänavu veebruaris kirjutas Tartu kesklinnas asuv Hellbound'i tätoveerimissalongi omanik Olev Tammet Facebookis sellest, kuidas salongi uksed ajutiselt sulgetakse. Soovijatele tätoveerimisteenuse pakkumist mees siiski ei lõpetanud.

Tartu kesklinna moodsas ärihoones oma teenuseid pakkunud mehe nime erinevatesse otsingumootoritesse sisse lüües on aga võimalik leida nii mõndagi.

Enamasti jagavad internetiavarustes oma kogemust pettunud kliendid. Näiteks möödunud aasta septembris avaldas Märgatud24 Tartus Facebookis postituse: «Kas keegi teab Olev Tammeti pesitsuspaika? Kellel temaga kokkupuudet on olnud?» Tammet olevat postituse autorilt tätoveeringu rahadega ninapidi vedanud.

«Oi, neid postitusi tema kohta tuleb ikka uksest ja aknast. Mulle ta keeldub raha tagasi maksmast juba kaks aastat,» kirjutab üks klient. «Kaaskannatajaid on päris palju,» ütleb teine.

Mida siis mees ometi korda saatnud on? Elu24 suhtles mitmete mehe endiste klientidega. Kusjuures, osad neist käisid mehe juures tätoveeringuid tegemas juba aastaid tagasi, teistel oli kokkupuude Tammetiga kõigest paar kuud tagasi.

Ettemaksud, kinkekaardid ja suitsu ostmised

Kommentaarid
Copy