VIDEO ⟩ Olümpiavõitja üliromantiline hetk Briti tantsusaates ajas elukaaslase kurbusest röökima

Elu24
Copy
Adam Peaty ja Katya Jones.
Adam Peaty ja Katya Jones. Foto: Youtube/BBC

Suurbritannia ujuja ja olümpiamängude kuldmedalist Adam Peaty lööb kaasa Briti armastatud telesarjas «Strictly Come Dancing» (eestlastele tuntud kui «Tantsud tähtedega»). Tuhanded televaatajad nägid laupäeval ekraanilt hetke, mil mees justkui oma tantsupartnerit suudlema hakkab. Oma reaktsiooni nähtule filmis üles ka Peaty elukaaslane.

Briti ujuja Adam Peaty tantsupartner menukas telesaates on andekas Katya Jones, kellega tantsiti tangot. Paljudele televaatajatele jäi tantsu lõpp-poosi ajal mulje, justkui mees oleks üritanud tantsukaaslast suudelda. Sotsiaalmeedias levisid seejärel spekulatsioonid, et telesaate jooksul on Peaty ja Jonesi vahel lahvatanud armuleek. Teatavasti tutvusid telesaates «Tantsud tähtedega» ka nüüdsed kallimad Getter Jaani ja Ott-Sander Palm, mistõttu pole kahtlustki, et tants ühendab inimesi.

Argentiina tango on igatahes kuum tants ja romantiline hetk oleks olnud ideaalne kirss tordil, kui kodus poleks ootamas Peaty elukaaslane ja lapse ema Eiri Munro. Naine postitas TikToki platvormile oma reaktsioonist video, mis on kogunud vaid kahe päevaga üle 7 miljoni vaatamise. «Vaadates otseülekandest oma elukaaslast peaaegu teist naist suudlemas ja avastades, et seda vaatas ka 10 miljonit inimest,» kirjutas Munro videos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles