Räppar Kanye Westil on nüüd ametlikult uus nimi

Elu24
Copy
Kanye West ehk Ye.
Kanye West ehk Ye. Foto: KAREN MINASYAN/Scanpix

Augusti lõpus avaldas USA räppar Kanye West (44), et on otsustanud hüljata nii oma ees- kui perekonnanime ning soovib olla edaspidi lihtsalt Ye. Nüüd on räppar nimevahetusega ametlikult hakkama saanud!

Kanye West, sünninimega Kanye Omari West, esitas augusti lõpus Los Angelese kohtusse taotluse oma nime muutmiseks, vahendab Elu24.

Kohtudokumentide kohaselt soovis räppar muuta oma ametlikuks nimeks Ye ning loobuda perekonnanimest West, mida kannavad ka tema neli last.

Ye on muusiku pikaajaline hüüdnimi, mida kasutavad ka tema miljonid fännid. Nime muutmist ta täpsemalt selgitanud ei ole, kuid on öelnud, et selle taga on isiklikud põhjused.

Juba 2018. aastal säutsus räppar Twitteris, et kuigi ta on ametlikult Kanye West, on ta nimi Ye. Samal aastal andis ta välja kaheksanda stuudioalbumi, mis kandis samuti nime «Ye», vahendab Deadline.

Nüüd kinnitas Los Angelese kohtunik Kanye nimevahetuse heaks ning räppari uus nimi ongi lihtsalt Ye. 

29. augustil ilmus Ye kümnes täispikk stuudioalbum «Donda», mis sai nime räppari lahkunud ema järgi. Uue albumi ilmumisele eelnes ja järgnes igasugust draamat. Loe sellest lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles