VARSTI KINOS Pikalt purgis istunud «Tondipüüdjate» järg pääseb viimaks kinodesse

Spekter
Copy
«Tondipüüdjad: Pärand» (2021)
«Tondipüüdjad: Pärand» (2021) Foto: Sony Pictures

Legendaarne «Tondipüüdjate» saaga saab novembris uue peatüki filmi «Tondipüüdjad: Pärand» (Ghostbusters: Afterlife), mis lööb vana hea Ecto-1 masinale taas hääled sisse.

Täna ilmus filmile Eesti levitaja poolt ka värske treiler:

Koroona tõttu üha edasi lükkunud esilinastus lõpetab pikale veninud ootamise ning linalugu on ekraanile oodata alates 19. novembrist. Algselt pidi seiklus kinodesse jõudma juba eelmisel suvel. Vaata ka eelmist treilerit:

Kuigi 2016. aastal ilmus frantsiisis nn reboot-versioon ehk uusversioon, siis antud juhul on tegu järjega esimesele kahele filmile (ehk siis see on filmiseeria kolmas, mitte neljas film), millest teine jääb samuti juba mitme aastakümne taha ehk aastasse 1989. Filmi lavastab esimeste filmide režissööri Ivan Reitmani Oscarile nomineeritud poeg Jason Reitman («The Front Runner», «Tully», «Juno»), kes ühtlasi filmi ka kaaskirjutab.

«Tondipüüdjate» algsed osatäitjad
«Tondipüüdjate» algsed osatäitjad Foto: IMDB

Loo keskmes on omaaegsete tondipüüdjate järelkasv, keda kehastavad uue põlvkonna  staarnäitlejad Mackenna Grace ja Finn Wolfhard. Filmis löövad kaasa ka algsed näitlejad Bill Murray, Ernie Hudson ja Dan Aykroyd, samuti Annie Potts ja Sigourney Weaver (tondipüüdja Harold Ramis on siit ilmast paraku juba lahkunud, seda aastal 2014). Üks tondiloo peaosalisest on Marveli filmidest Sipelgamehena tuntud Paul Rudd

Meenuta vanu häid «Tondipüüdjaid»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles