Esse eksperiment: telenäo lapsepõlvepildid tõmbasid Rate'is vanamehed käima (10)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Eeva Esse sukeldub lapsepõlvefotodega Rate.ee keskkonda.
Eeva Esse sukeldub lapsepõlvefotodega Rate.ee keskkonda. Foto: «Esse»/Kanal 2

Telesaatejuht Eeva Esse tegi «Esse» uue osa jaoks eksperimendi ja pani oma lapsepõlvepildid üles rate.ee keskkonda. Üllatuseks lendas telenägu pildiedetabeli tippu ja tõmbas kiirelt eakamate meeste tähelepanu. «See oli väga intensiivne ja ebameeldiv,» ütleb Esse. Vaata videot!

Sel kolmapäeval võetakse «Esse» saates luubi alla internetiohutus. Selle jaoks tegi saatejuht Eeva Esse kasutaja kunagi populaarsesse internetikeskkonda rate.ee, kus võttis nimeks Laura ja märkis vanuseks 14 eluaastat. «Otsisin üles enda kunagised Rate'i pildid, millega ma kunagi päriselt Rate'is olin. Märkisin enda vanuseks umbes selle, mis ma nende piltide peal olin,» rääkis Esse Elu24-le. 14 ongi Rate'is vanuse alampiir.

Telenäo sõnul lendasid tema teismelisepildid kohe edetabeli tippu. «Ma ise hoidsin seal väga madalat joont, ma ei olnud aktiivne ega suhelnud kellegagi. Läks väga vähe aega, kuni 30–50-aastased mehed võtsid minuga ühendust ja hakkasid igasuguseid allapoole vööd ettepanekuid tegema. See oli väga intensiivne ja ebameeldiv,» kirjeldas Esse.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles