PEOGALERII ⟩ Täismaja! Wateva küttis Kultuurikatlas rahva uue mussiga kuumaks

Elu24
Copy

Laupäeval tõmbas Tallinnas Kultuurikatlas peo käima elektroonilise mussi duo Wateva, kes esitles debüütalbumit «Disposable Society». Lavalt käis läbi terve hulk külalisesinejaid, nende seas Noëp ja Daniel Levi. Vaata pilte staarirohkest õhtust meie galeriist!

Rahvusvahelise lennuga elektroonilise muusika kollektiiv Wateva esitles laupäeval debüütalbumit «Disposable Society» täismajale. Värskel albumil on suur rõhk visuaalsel poolel, mistõttu ehitati Kultuurikatlasse üheks õhtuks võimas, LED-ekraanidega täidetud lava, mida väisasid nii DJ-d kui mitmed külalisartistid, kes helikandjal kaasa tegid.

WATEVA debüütalbum «Disposable Society» ilmus augusti hakul ning lõpuks jõudis kätte ka aeg, mil seda suure publiku ees esitleti. «See oli võimas! Me poleks osanud oodatagi, et see nii epic välja kukub!» räägivad Wateva liikmed ja tänavad kõiki, kes selle õhtu õnnestumisele kaasa aitasid. «Aitäh kõikidele muusikutele, kes meiega lava jagasid, aitäh kogu tiimile, kes selle sündmuse teoks tegi, ning loomulikult aitäh teile, hea publik, kes te meid toetate ja kuulama tulite!»

Täismajale esinenud Watevaga astusid õhtu jooksul lavale kõik kohalikud artistid, kes «Disposable Society» nimelisel albumil kaasa tegid: Noëp, Karl Killing, Manna, Stefan, Emily J, Asena ja Daniel Levi Viinalass. Samuti astusid üles Jozels, MHKL, Siimi ja Notitz. Vaata lisa galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles