MIS TOIMUB? ⟩ Bruce Willis vorbib jutti eriti kahtlase väärtusega märulifilme

Spekter
Copy
Bruce Willis filmis «Visa hing» (1988)
Bruce Willis filmis «Visa hing» (1988) Foto: Filmikaader

66-aastane märuliveteran Bruce Willis on kahtlemata Hollywoodi legend ja väärt näitleja, kes on teinud osatäitmisi ka heades filmides. Vaadates aga mehe viimaste aastate renomeed, siis tekib tahtmine küsida – mis toimub, Bruce? 

 

Kui veel mõne aasta eest tuli «Visa hinge» staaril aastas välja 2-3 filmi, siis tänavu on Willis välja tulistanud lausa 8 (tinglikult 9) filmi ning tulekul on juba veel 8. Seda kõike ajal, mil Hollywood jätkuvalt pandeemiaga saabunud madalseisust väljuda püüab. Eelmisel aastal tuli filme välja küll poole vähem, ent Bruce'i-buumi algust on näha juba 2018. aastast alates.

Ei saa salata ja ega keegi salgagi – Willise viimaste aastate filmilaviin pole märkamata jäänud kriitikutel –, et tegemist ei ole üldiselt just sedasorti linateostega, mis Oscaritele jõuavad. Kaugel sellest – pigem on tegemist filmidega, mis nostalgitsevad oma üheülbalise B-kategooria kvaliteedi poolest tagasi Willise hiilgeaegade järele, 90ndate algusesse. Ja mitte kinodesse, vaid videolaenutustesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles