SÄUTSUMÄSU Michael Caine ja Ryan Reynolds külvavad pensionipaanikat

Spekter
Copy
Michael Caine ja Ryan Reynolds
Michael Caine ja Ryan Reynolds Foto: SCANPIX

«Vabamehe» staar Ryan Reynolds teatas nädalavahetusel, et võtab filmitegemisest pikema pausi. Samal ajal kummutas Michael Caine kõlakaid, et on pensionile läinud.

44-aastane Kanada näitleja, produtsent ja ärimees andis oma puhkuseplaanidest teada Instagramis, olles tõmmanud joone alla oma Apple TV+ jõulufilmile «Spirited», mis on moodne versioon Charles Dickensi klassikalisest jõululoost. «Ma pole kindel, et oleksin veel kolm aastat tagasi olnud valmis ütlema jah nii katsumusterohkele filmile. Laulda, tantsida ja mängida Will Ferrelliga liivakastis – see täitis nii mõnegi mu unistuse,» pihib Reynolds ühismeedias. «Ideaalne aeg filmitegemisest puhkepaus võtta (sabbatical – orig.),» teatas näitleja, kes on avameelselt rääkinud oma eluaegsest võitlusest ärevushäirega.

Postitus tekitas koheselt ka meedias uudislainetuse, ent hoopis muul põhjusel. Reynoldsi näitlejannast abikaasa Blake Lively, kes ikka armastab mehe sotsiaalmeedias aeg-ajalt sõna sekka öelda, viskas postituse alla n-ö trolliva, ent kavalalt kahemõttelise kommentaari: «Michael Caine jõudis sinust ette.» 

Nimelt läksid eelmisel reedel ringlema kuulduse 88-aastase inglise veterannäitleja pensionileminekust, kui mees BBC raadiointervjuus märkis, et tema hiljutine roll värskelt välja tulnud filmis «Best Sellers» on «naljakal kombel jäänud tema viimaseks» (võtted toimusid 2019. aasta hilissügisel). «Ma pole kaks aastat töötanud ja mul on selgrooga probleeme, mis mõjutab mu jalanärve, seega ei saa ma hästi kõndida,» nentis Caine. «Olen kirjutanud paar raamatut, mis on edukaks osutunud. Seega olen ma nüüd mitte näitleja, vaid kirjanik. See on imeline, sest näitlejana pead ärkama kell pool seitse hommikul ja stuudiosse minema, aga kirjutama saab hakata voodist lahkumata,» märkis ta.

Näitleja juttu tõlgendati kui fakti pensionileminekust, kuid uudis mehe lahkumisest ekraanilt osutus siiski liialdatuks – nii kinnitas tema esindaja Varietyle kui ka Caine ise Twitteris, et ta pole ametit siiski maha pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles