PILTUUDIS Aasta alguses suhtesse astunud Kourtney Kardashian kihlus

Elu24
Copy
Travis Barker ja Kourtney Kardashian.
Travis Barker ja Kourtney Kardashian. Foto: ANDREW KELLY/Scanpix

USA tõsielustaar Kourtney Kardashian kihlus! Kourtney kallim, Blink-182 trummar Travis Barker palus tema kätt pühapäeval California rannas sadade rooside keskel.

Kourtney Kardashian (42) ja Travis Barker (45) kihlusid! Paar tegi oma suhte avalikuks aasta alguses pärast aastatepikkust sõprust.

Travis palus tõsielustaari kätt California rannas Montecito ja TMZ teatel olid kohal ka paari lähedased ning perekonnaliikmed. 

Kourtney jagas rõõmusõnumit ka Instagramis, kuhu ta postitas kaks pilti. «Igavesti,» kirjutas tõsielustaar nende juurde. Travise Instagrami-lugude põhjal selgub, et pärast kihlumist nautis paar lähedaste seltsis õhtusööki.

Kourtney ja Travis tegid oma suhte Instagramis ametlikuks veebruaris, kui jagasid seal pilti, kus hoidsid käest kinni. Paar tähistas üheskoos ka sõbrapäeva.

Kolme lapse ema Kourtney ja bändi Blink-182 trummari Travise vahel puhkes õide tõeline romantika. Paar jagas üksteisest sotsiaalmeedias pilte ja on suhte ajal jäänud tihti koos ka paparatsode kaamera ette. Üheskoos käidi Disneylandis kohtingutel, tehti teineteisele tätoveeringuid ja veedeti aega Travise stuudios. «Mu elu armastus,» kirjeldas Kourtney oma kallimat Instagramis.

2015. aastal läks Kourtney lahku pikaajalisest elukaaslasest Scott Disickust. Kourtney ja Scott on aga siiani head sõbrad ning on leidnud täiusliku tasakaalu, et kasvatada ühised lapsed üles stabiilses keskkonnas.

Travis oli aastatel 2001–2002 abielus näitleja Melissa Kennedyga. 2004.–2008. aastal oli trummar abielus modelli Shanna Moakleriga, kellega on Travisel kaks last, vahendab USA Today.

Kourtney jaoks oleks see esimene abielu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles