Houstoni surm jätab jälje Grammyde jagamisele

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey ja Whitney Houston (1998) MTV muusikaauhindadel.
Mariah Carey ja Whitney Houston (1998) MTV muusikaauhindadel. Foto: Kevork Djansezian/AP

Lauljanna Whitney Houstoni eilne surm jätab jälje tänaõhtusele maailma hinnatuimate, Grammy muusikaauhindade jagamise galakontserdile USAs Los Angeleses.

«Ma olen kindel, et kogu üritus (Grammy tseremoonia - toim) saab olema tema mälestuskontsert,» rääkis CNNile muusik ja Houstoni pikaaegne tuttav Paul Shaffer.

«Siin on muusika rõõmsaim õhtu põimitud niivõrd kurva tooniga. Vaid filosoof suudab neid kaht mõistuspäraselt põimida. Mina kindlasti mitte.»

Juba on ka teatatud, et Houstoni mälestuseks esinevad auhinnagalal Jennifer Hudson ja Chaka Khan.

Grammy gala tegevprodutsendi Ken Erhlichi sõnul suudab näitlejana Oscari võitnud ning lauljana Grammy pälvinud Hudson pakkuda «väärika muusikalise lugupidamisavalduse» Houstonile, vahendab Fox News Los Angeles Timesi.

«Sündmus on igaühe jaoks liiga värske, et praegu enamat teha, kuid meie poolest oleks hooletu jätta Whitney märkimiväärne panus muusikasõpradele ja tema tihedad sidemed Grammyga tunnustamata,» rääkis Ehrlich.

Houston ei pidanud ise osalema Grammyde jagamisel, küll aga sellele eelnenud muusikaprodutsent Clive Davise korraldatud peol samas Beverly Hiltoni hotellis, kus Houston paraku loetud tunnid enne ürituse algust suri.

Peol osalesid kuulsused nagu Britney Spears, Adam Lambert, Paul Shaffer, Gladys Knight jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles