Rolf Roosalu proovis kätt hambaarsti assistendina: higistasin igatepidi... see on ikka katsumus

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Muusik Rolf Roosalu avaldas pühapäevahommikuses jutusaates «Hommik Anuga», et töötas keerulisel koroonaperioodil ajutiselt hambaarsti assistendina. 

«Ma ei välista, et ma ühel päeval teen midagi muud, aga antud hetkel on muusika ikkagi see, mis mind tõeliselt sütitab,» nentis Rolf Roosalu. Keerulisel koroonaperioodil, kui esinemisi ei olnud, proovis ta aga kätt hoopis teistsuguses ametis.

«Sellest lõputust ootamisest ja tegevusetusest tekkis tunne, et pean midagi tegema. Hommikul üles ärkama, kuhugi minema ja midagi tegema ja tundma seda tunnet, et ma olen midagi teinud,» rääkis ta otsusest proovida hambaarsti assistendi ametit.

Selline võimalus avanes muusikule tänu sõbrale. «Kui ta rääkis, lõi mul lamp kohe põlema, et tahan proovida.»

Ameti õppis Roosalu selgeks hambaravikliinikus käigu pealt. «See koolitus kestab umbes kaks kuud, aga mind pandi juba teise nädala lõpuks tööpostile, sest üks assistent pidi ära minema,» selgitas ta, öeldes, et see oli täielik tundmatus kohas vette lükkamine. «Higistasin ikka igatepidi,» tõdes Roosalu, rääkides töörõivastusest. «See on katsumus.»

Meenutades kogemust hambaarsti assistendina, tõdes ta, et see andis talle kinnitust, et saab elus kõigega hakkama. Kas Roosalu seda ametit ka kunagi Tallinna tervishoiu kõrgkooli õppima läheb? Muusik ei välista midagi. «Mine tea... aga see on väga raske töö, au ja kiitus nendele inimestele, kes teda tööd teevad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles