Telesarja «Tuvikesed» staar sai ülekäigurajal autolt löögi

Elu24
Copy
Telesarja «Tuvikesed» staarid (vasakult paremale) Katey Sagal, David Faustino, Christina Applegate ja Ed O'Neill 2009. aastal.
Telesarja «Tuvikesed» staarid (vasakult paremale) Katey Sagal, David Faustino, Christina Applegate ja Ed O'Neill 2009. aastal. Foto: FRED PROUSER/Scanpix

Telesarjadest «Tuvikesed» ja «Anarhia pojad» tuntud USA näitleja Katey Sagal (67) sai Los Angeleses ülekäigurajal autolt löögi, vahendab TMZ.

Eesti telekanalil jooksnud telesarjas «Tuvikesed» pereema Peggy Bundyt kehastanud näitleja Katey Sagal sai Los Angeleses autolt löögi. Kohaliku aja järgi kell 11.40 astus Sagal ülekäigurajale, kus talle sõitis otsa vasakpööret sooritanud Tesla elektriauto.

TMZ andmetel oli Tesla juht kaine ning autojuht lihtsalt ei märganud teed ületada proovinud näitlejannat. Sündmuskohal kedagi vahi alla ei võetud, kuid politsei jätkab juhtunu uurimist.

Sagal toimetati pärast õnnetust haiglasse ning temaga saab kõik korda. Näitlejanna vigastused ei olnud õnneks tõsised ja suure tõenäosusega saab ta sama päeva õhtuks juba haiglast välja. 

Kogenud näitleja sai tuntuks telesarjas «Tuvikesed», mis oli eetris aastatel 1987 kuni 1997. Ta on mänginud ka telesarjas «8 lihtsat reeglit minu teismelise tütrega kohtamiseks» ning «Anarhia pojad». Sagali hääl on tuttav ka «Futurama» fännidele.

2016. aastal tunnistas Sagal, et telekarjääri edu talle ei ennustatud, vahendab Page Six. «Sa ei ole telenäitleja. Sa peaks minema New Yorki, sa peaksid laval olema. Televisioonis ei tööta sa kunagi,» meenutas näitleja mõned aastad tagasi ja lisas, «Aga ma näitasin neile.»

Hetkel mängib ta 2018. aastal alanud ABC telekanali sarjas «The Conners». 

Lisaks näitlemisele tegeleb Sagal ka laulmisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles