«Poissmeeste peo» Carola: oleks me seal kained olnud, poleks saate reiting väga kõrge

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
«Poissmeeste peo» tüdrukud Tiiu, Carola ja Kerli.
«Poissmeeste peo» tüdrukud Tiiu, Carola ja Kerli. Foto: TV3

«Poissmeeste peo» värskeimast osast kavalerita lahkunud 26-aastane juuksur ja onlyfansitar Carola avaldab, et sai saate sisust teada alles limusiiniga võttele sõites. «Klassikalisele eestlasele meeldib vaadata, kuidas teine eestlane ennast purju joob ja klouni mängib,» kommenteerib Carola saateosaliste napsilembust.

Carola (mitte ajada segi kahes esimeses osas figureerinud Carolega!) avaldab Elu24-le, et otsus «Poissmeeste peos» osaleda sündis väga spontaanselt. «Tegelikkuses kirjutati mulle paar päeva enne salvestust, kas tahan saatesse. Kuna mul oli sellest järgmine päev vaba, siis mõtlesin, et miks mitte, teeb pulli veits,» räägib neiu ja raputab endale tuhka pähe, et andis jah-sõna enne, kui teadis, millise sarjaga tegu on.

«Eks siin oli pisut oma tegemata tööd, aga reaalselt sain teada, mis saade see on, alles limus salvestusele sõites,» meenutab Carola. Seetõttu polnud naisel ka erilisi ootusi, kui ta limusiini istus. «Kogu sealne kaader oli ikka paras tsirkus,» meenutab Carola esimesi muljeid.

Carola tõsielusarjas «Poissmeeste pidu».
Carola tõsielusarjas «Poissmeeste pidu». Foto: TV3
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles