Isa ja poeg Terras kandideerivad erinevates erakondades: elame ikka üksteisele kaasa! (2)

Copy
Erinevates erakondades kandideerimine pole isa ja poja vahele kiilu löönud.
Erinevates erakondades kandideerimine pole isa ja poja vahele kiilu löönud. Foto: Erakogu

Reedel kirjutas Õhtuleht, kuidas üks Isamaas kandideeriv isa pole kunagi rääkinud oma Eesti 200s kandideeriva pojaga. Õnneks kõigis peredes, kus isa kandideerib Isamaas ja poeg Eesti 200s, olukord nii trööstitu pole.

Tavaliselt on Eesti poliitmaastikul tavaks, et käbi kännust kaugele ei kuku ning lapsed sammuvad ikka oma vanemate jälgedes. Võtame kasvõi peaminister Kaja Kallase, kelle isa juba ammusest ajast Reformierakonna raudvarasse kuulub.

Tuleb aga välja, et kõik lapsed ei vali erakonda oma vanemate järgi. Europarlamendi saadiku ja Isamaa erakonna Tallinna kesklinna esinumbri Riho Terrase poeg Hendrik kandideerib nimelt Eesti200 ridades. 

«Meil on isaga väga usalduslik suhe ja me elame üksteisele kaasa,» räägib noorem Terras. «Ma mäletan seda väga hästi, kui ma ütlesin isale, et ma liitun Eesti 200ga. Ta võttis ühe mehise lusikatäie borši, hammustas tüki leiba ja ütles mulle, et see on hea plaan, Eesti 200 läheb sinu vaadetega hästi kokku.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles