Soundclear: selline tunnustus tähendab suurt tulevikku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu I poolfinaali salvestamine
Eesti Laulu I poolfinaali salvestamine Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulu poolfinaali valitud Soundclear on võistlustules looga «A little soldier». Elektro-poppi viljeleva koosseisu südameks võib pidada selle solisti Karl-Ander Reismanni.

«Esimene minu avalikustatud lugu ja kohe valiti Eesti Laulule - see tähendab meile suurt tulevikku,» usub Karl-Ander.

«Teisest küljest on see harjumatu, et oleme nii värske bändiga Eesti Laulule saanud - kõik teised osalejad on kaua aega muusikamaastikul figureerinud.»

Seda, et värskelt alustanud bändi solist on esimest korda koos Eesti tuntuimate artistidega, keda seni üksnes teleekraanilt on õnnestunud näha, Karl-Ander üle ei tähtsustaks.

«Ma ei pööra väga sellele tähelepanu, me keskendume siiski enda esitusele ja tegemisele. See stiil, mida me teeme on teistsugune. See on elektrooniline popmuusika ja sellist stiili, mida me teeme, siin konkursil väga ei esine,» usub noormees.

«Eestis polegi väga kedagi sarnast. Välismaalt võib näiteks tuua Example’it ja Calvin Harrist,» nimetab Soundcleari solist bändi eeskujusid.

Mingeid ootusi Soundclearil pole. «See on meie esimene ülesastumine. Lähme lihtsalt esinema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles