SINU VALGE KARMA ⟩ Valge Kuu Selena näitab, millisteks üllamateks tegudeks oled võimeline: see on puhtaim osa su hinges

Margit Korbe
, astroloog
Copy
3D kujutis vanakreeka kuujumalanna Selenast
3D kujutis vanakreeka kuujumalanna Selenast Foto: Shutterstock

Valge Kuu Selena on eriline punkt sünnikaardis, mis näitab millised on inimese kõige üllamad ja kõrgemalt arenenumad omadused. Sellesse punkti on kogunenud ka n-ö valge karma - kõik heateod ja suured positiivsed pingutused inimese hinges. 

Oleme kirjatanud varem Must Kuu Lilithist (Kuu apogee ehk punkt, kus Kuu on oma orbiidil Maast kõige kaugemal) ja Priapusest (Kuu perigee ehk punkt, kus Kuu on Maale kõige lähemal), mis on mõlemad olemuselt kõrvalekalded äärmustesse - täielik eristumine ja täielik sulandumine. Ent on olemas veel kolmas hüpoteetiline tundlik punkt sünnikaardis, mis põhineb täiuslikul ringil ümber Maa (ehk siis punkt, kus Kuu sünnihetkel parajasti asuks, kui ta liiguks ümber Maa täiusliku ringi kujulisel orbiidil).

Loe lisaks: Priapus äratab meeleheitliku tungi ühtida

Lääne astroloogias on selle nimeks Valge Kuu Selena, ent selle punkti tähenduslikud juured peituvad Avesta astroloogias – zoroastrismi õpetuses on Valge Kuu Arta ning sanskriti keeles tähendab Arta loomulikku korda või tõde. Kreeka mütoloogias oli Selene Kuu jumalanna, päikesejumala Heliose õde. Keemiline element seleen on saanud nime ka Selene järgi.

Vaata ka: Must kuu Lilith paljastab su sisemised tõed, mille pärast häbi tunned ning mida alla tahad suruda

Valge Kuu Selena tähendus

Valge Kuu Selena sümboliseerib valget karmat ja puhast valgust inimese sees. See on puhas ja jumalik osa meis kõigis ning selle punkti sodiaagimärk ja aspektid teiste planeetidega kirjeldavad, kuidas me suhestume jumaliku energiaga ning milline on meie valge karma ehk kõige positiivsemad põhjus-tagajärg sidemed, mille meie hing on oma arengu jooksul kujundanud. Just selles piirkonnas sünnikaardis särab sisemine valgus kõige eredamalt ning seal on vihjed, kuidas seda valgust oma kõrgeima eesmärgi täitmiseks ära kasutada.

Läbi Valge Kuu ühinevad minevik, olevik ja tulevik ühte punkti, muutes selle igavikupunktiks. Kui Must Kuu Lilith ja Priapus toovad mõlemad välja meie pimedama ja tumedama emotsionaalse poole, siis Valge Kuu Selena esindab meie emotsionaalse olemuse kõige eredamat ja puhtamat poolt.

Valge Kuu suunab meid valguse, tõe ja harmoonilise tee suunas. Seal on vahendid, läbi mille inimene võib harmooniliselt muuta iseennast ja seeläbi ka maailma enda ümber. Inimesed, kelle kaardis Selena on väga tugevalt esile tõstetud, on võimelised kogema elus palju valgust ja läbi selle ka teisi juhtima. Sodiaagimärk, milles Selena sinu kaardis asub, näitab läbi mille inimene suudab tuua maailma harmooniat ja pakkuda teistele spirituaalset abi. Tugevalt positsioneeritud Selena on mõnes mõttes kaitsev jõud, mis toob inimesele jõudu, rahu ja abi, siis kui seda on kõige rohkem vaja.

Sinu Valge Kuu Selena toob välja kõige parema, puhtama ja helgema osa sinu hingest. Kui Selena on täpses aspektis mõne muu sünnikaardi planeediga, siis ta annab sellele planeedile justkui inglipuudutuse, tuues kaasa kaitset, õnnistust ja positiivseid tulemusi. Kõik, mida Selena meie kaardis puudutab, on see, mille peale saame rasketes olukordades toetuda ja loota.

Kõik, kes on Valge Kuu Selenaga kontaktis kõige kõrgemal tasandil, ei oota sellelt mingit tasu ega kingitusi. Siis kaasneb lihtsalt sügav rahulolu ja õnnetunne, et on olemas ligipääs sellele pühale valguseallikale.

Oma Valge Kuu Selena leiad, kui teed sünnikaardi siin ja enne kaardi avamist lisad allolevasse kasti «Manual entry» kombinatsiooni h56. Siis ilmub Selena sinu sünnikaardile.

Valge Kuu Selena sodiaagimärkides

JÄÄRAS

Sinu üks parimaid omadusi on julgus ning oskad kasutada seda väga kõrgetel eesmärkidel. Võibolla oled mõnes eelmises kehastuses äärmiselt vapralt teiste nimel võidelnud ja neid päästnud ning sellega omale head karmat teeninud.

Ausates võitlustes ja õigluse kaitsmisel oled murdumatu. Kuulid justkui lendavad sust mööda ning löögid ei taba sind. Sellise kaitse teenid välja siis, kui alati annad endast rohkem kui võtad. Sinu side valgusega tugevneb, kui näitad ja kasutad oma julgust ning seisad õigluse nimel. Mida rohkem sa kaitsed aktiivselt teisi, seda rohkem kaitstud on su oma elu. Parimal juhul oled nagu õilis rüütel, kes ei karda midagi.

SÕNNIS

Sinu hing on loonud väga puhta ja ereda suhte rikkuse ja küllusega. Oled absoluutselt väärt, et kogeda oma elus materiaalset heaolu ja mugavust. Sul ei ole vaja olla pururikas, kuid kõrgemad jõud annavad sulle kõik, mida vajad, et elada kaunist elu.

Selline on su tasu, kui oled materiaalsete väärtuse suhtes lahke ja isetu. Universumil on sinu jaoks hoiul suured materiaalsed ja energeetilised reservid. Sa pead olema suuremeelne, kuna kõik, mida endast annad, tuleb sulle sajakordselt tagasi. Kõik ressursid, mida oled ise heal eesmärgil teistesse investeerinud, tulevad uskumatul kujul sinuni tagasi.

KAKSIKUTES

Sulle on antud imeline suhtlemisoskus – oled lihtne, ligipääsetav ja sinuni jõuab alati kõige olulisem informatsioon. Oled kaitstud valede ja pettuste eest ning sind vabastatakse ebavajalikust infost. Samal ajal antakse sulle juurdepääs puhtale informatsiooniallikale.

Et tugevdada oma sidet valgusega, peaksid jagama teistele pidevalt puhast ja väärtuslikku informatsiooni. Sina oled oluliste teadmiste vahendaja. Pead vältima pealiskaudset ja mitteaustavat suhtumist sõnadesse. Kõik sõnad saavad tegudeks.

VÄHIS

Sinu hingel on väga vooruslik suhe õrnuse ja pühendumisega. Väärtustad pere ja kodumaad ning oled teeninud välja hea pereelu. Sul on eriline kaitse oma esivanematelt, sellepärast on parem, kui elad oma kodumaal.

Sulle on pärandunud hea geneetika ja lapsepõlves ümbritses sind kodusoojus. Sa võid saada tuntuks just oma kodumaal. Sind toetavad kuni seitse eelmist põlve. Side valgusega tugevneb, kui kaitsed ja hoiad traditsioone.

LÕVIS

See inimene on väga suuremeelne juht ja valitseja, kuna ta on ületanud kõik väljakutsed ja kiusatused seoses võimu omamisega. Teda saab valitsejana usaldada – ta ei kuritarvita oma võimu.

Ta on võimeline teisi oma eeskuju ja loovusega inspireerima. Siin võib kaasneda loomingulise potentsiaali täielik avanemine. Side valgusega tugevneb, kui see inimene arendab igal võimalikul viisil oma loovaid andeid ning praktiseerib inspireerivaks eeskujuks olemist.

NEITSIS

See hing on arendanud endas kohusetundlikkuse ja tagasihoidlikkuse voorust. Ta võis olla varem arst, kes päästis elusid, või teenis mõnel muul isetul positsioonil. Ta on teeninud välja hea tervise ning haigestumise korral leiab ta kõige paremad arstid või leiab iseendas tervendaja võimeid.

Siin on eriline andekus tervenduskunstides. Madalam tasandil annab see asend hea töökoha ja mõistlikud ülemused, nii et inimene saab nautida oma teenivat tööd. Kõrgeimal tasandil kaasnevad tervendavad võimed ja alkeemilised teadmised.

KAALUDES

Selles inimeses on arenenud välja puhas õigluse, harmoonia ja ilu tunnetus. Ta võis olla eelmises elus suur rahusobitaja ja lojaalne partner. Ta on teeninud välja head suhted. Ta tuleb eriti hästi toime seadusandlusega ja lepingutega.

Side valgusega tugevneb, kui inimene järgib alati hoolega nii maised kui kosmilisi seadusi ja teeb vajalikes kohtades parandusi, tuues ellu rohkem harmooniat ja ilu. Madalamal tasandil antakse inimesele head harmoonilised suhted, kõrgemal tasandil on nad pühendunud rahutoojad maailmas.

SKORPIONIS

See inimene on hingelt vaimne sõdalane ja valge maag. Talle avanevad esoteerika vallas kõige eredamad teadmised ning ta on arendanud endas vaimset julgust läbi spirituaalsete ja maagiliste lahingute. Hädaolukordades saabub talle alati abi.

Ta on sündinud psühholoogiks, kes on võimeline kasutama valget maagiat puhastaval ja tervendaval eesmärgil. See Valge Kuu annab kaitse musta maagia ja negatiivsete kõrvalekallete eest. Et tugevdada sidet valgusega, peab see inimene kasutama oma sügavaid psühholoogilisi andeid ning aitama teistel hingelist valu ja piina vabastada.

AMBURIS

Tema vooruseks on sügav usk ja optimism, mis on juurdunud eredas valguses. Ta on eriti kaitstud kaugetel reisidel ning kohtab oma rännuteedel palju sõpru. Teda saadab edu ülikoolis ja muudes kõrgemates haridusasutustes.

Et tugevdada sidet valgusega, peab ta olema teistele tark ja tugev õpetaja, kes aitab ületada mistahes valearusaamasid. Siin on tugev toetus ka õpetamisel ja religioossetel tegevustel. Mida rohkem ta annab endast läbi õpetamise, seda tihedamaks muutub tema side oma valgusega.

KALJUKITSES

Selle hinge vooruseks on askeetlus, vastupidavus, strateegilisus ja sügav vastutusetunne. Teda ei heiduta mingid raskused ega väljakutsed ja talle võib usaldada juhtiva rolli.

Ta suudab seada endale üllaid eesmärke, mille ta ka saavutab. Et tugevdada sidet valgusega, peabki ta looma endale pidevalt väga kõrgeid eesmärke ning järeleandmatult otsima viise, kuidas nendeni jõuda. Mida paremini ta suudab oma eesmärke ette kujutada, seda täpsemini need teostuvad.

VEEVALAJAS

Ta on imeline meeskonnaliige, inimõiguste ja vabaduse eest võitleja või võimeline tegema olulisi teaduslikke avastusi. Ta on õnnistatud kõiges, mis on seotud teadustöö ja heade sõpradega.

Ta on seotud ka spirituaalse vabadusega, aja väe tunnetamisega ning hea ja halva eristamisega. Et tugevdada sidet valgusega, peab ta kaitsma teiste inimeste vabadust igal võimalikul viisil. Ta peab ka aitama neil teha vabasid valikud oma elus. Ka metsloomade päästmine vangistustest võib tõsta tema valgust.

KALADES

Sellel hinge voorusteks on suuremate seoste ja ühtsuse tajumine ning spirituaalsus. Ta võis olla eelmistes kehastustes inspireeriv kunstnik või hoopis munk või nunn, kellel oli äärmiselt lähedane side jumalikkuse, inspiratsiooni ja jumala armastusega. Tal on eriliselt peen tunnetus ja kontakt universumi varjatud saladustega.

Et tugevdada sidet valgusega, peab ta elama vaikselt ja teatavas eralduses, ilma liigse (info)mürata ning sel viisil aitama ka teisi. Ta võib olla vahendaja inimestele, kes on kuidagi kahe maailma vahel (nt haiglas, vangis jms). Siis saadab universum talle prohvetlikke märke ja unenägusid, mis aitavad liikuda edasi. Kui ta leiab viisi, kuidas oma alateadlikke kogemusi loomingus väljendada, aitab ka see teda palju edasi.

Valge Kuu Selena astroloogilistes majades

1. majas: Kas sa armastad hõbedasi rüüsid ja kuskil su kehal on märk, mis meenutab kuusirpi? Nimelt mõnes mõttes on sinu väline isiksus Valge Kuu Selena kehastus. Oled küll väga teadlik oma maisetest kohustustest, kuid sulle meeldib ka lennelda teistesse reaalsustesse ja täita oma ümbrus valgusega. Sa ilmselt ei tea, kui tugev mõju sul teistele on - see on sinu isiksuse valguse mõju. Sa võid tuua ellu palju valgust pelgalt oma kohaloluga.

2. majas: Spirituaalsed väärtused on sinu jaoks palju olulisemad kui raha. Võibolla pole sa sellest veel aru saanud, aga nii see tegelikult sinu jaoks on. Sa võid tajuda, et sul pole määratud siin elus suurt materiaalset väärtust koguda. Ent sul on alati kõik olemas, mida vajad, et täita siin oma kõrgemat eesmärki. Võid veeta mitmeid aastaid rahaasjadega maadeldes, kuni saad aru, et sinu saatuseks on keskenduda taevastele rikkustele.

3. majas: Sinu jumalik valgus avaldub teistele, kui väljendad sõnades oma mõtteid ja tundeid ehk läbi suhtlemise. Suulise ja kirjaliku sõna jõud omad su elus väga jumalikku rolli. Sinu sõnadel on eriline potentsiaal. Seetõttu pead jälgima, kuidas oma sõnu kasutad. Oled võimeline nende abil teisi motiveerima, ergutama ja turgutama. Pead kaitsma iseennast ja teisi karmide sõnade, kriitiliste mõtete ja rohmakate emotsioonide eest. Muinasjutud, nagu näiteks «Uinuv kaunitar», võivad olla sinu jaoks erilise tähtsusega.

4. majas: See seis viitab erilisele kaitsele läbi perekonna. Tunned juba varases lapsepõlves ära, et sind on määratud teiste eest hoolitsema. Mõistad perekonnaasju sügavamal ja spirituaalsemal tasandil, kui paljud teised, ning sul on tugev vajadus kuuluda. Aitad ka teistel leida, kuhu nemad kuuluvad. Sinu puhtaim energia väljendub läbi peresidemete.

5. majas: Sa oled väga teadlik, kui oluline on tegeleda lastega ning teed seda eriti armastavalt. Mõistad laste maailma ja lapselikku loovust sügavamalt ning läbi oma loovuse väljendad kõige puhtamaid jõude. Sinu ülesanne on avada oma süda loomingule ja lastele.

6. majas: Oled väga teadlik, kui olulised on igapäevased rutiinid ja rituaalid. Sinu päevakava on ilmselt alati täidetud ja läbi selle tood palju valgust iseendale ja teistele. Ükski kohustus pole sinu jaoks liigne. Mõnikord tunned end isegi teenri rollis, kuid üldiselt suudad oma kohustuste ja ülesannete üle rõõmu tunda. Sa tead, mis on teenimise kõrgem tähendus. Sa oled võimas taustajõud, mis võimaldab elul toimida ja koos püsida.

7. majas: Suhtes olles pühendad suurima osa oma hingejõust ja valgusest oma partnerile ning läbi sellise liidu koged sa kõige puhtamaid ja eredamaid jõude. Oled võimeline teise nimel oma teadlikest eesmärkidest loobuma, kuid sinu puhul on see lubatud. Oled suurepärane suhtenõustaja.

8. majas: Sa tead, kuidas kasutada maa ja ka teiste inimeste ressursse kõikide jaoks parimal eesmärgil. Sa tead oma väärtust ega tunne vajadust kedagi teenida. Sa mõistad väga hästi finantsilisi kõikumisi. Suudad tõusta igapäevaste ressursside tõususe ja languste kohale ning näha suuremat pilti. Mõistad samuti metafüüsilisi seaduspärasusi, mis on maise reaalsuse taga. Seksuaalne kirg omab sinu jaoks eredat ja puhastavat energiat.

9. majas: Jumaldad kõike, mis on naiselik ja jumalannalik. Oled otsimas viise, kuidas õppida, tervendada ja õpetada. Oled eriliselt osav filosoofias, religioonis ja kunstiteaduses. Reisimine kasvatab su valgust, eriti kui külastad erinevaid maailmaosi. Sinu ülesanne on inspireerida teisi ning tuletada neile meelde, kui oluline roll on maailmas naistel.

10. majas: See asend tuletab meelde, et su ema on mõjutanud väga oluliselt su eluteed. Sinu roll vanemana on samuti äärmiselt oluline. Pead hoidma oma eesmärgid puhtad ja selged ning pidevalt meeles, siis osutad endale olulistele inimestele väga positiivset mõju. Võid isegi valida karjääri, mis aitab teistel mõista ema ja pere rolli.

11. majas: Oled pühendnud arusaamisele, et grupiga üheskoos on võimalik saavutada väga palju. Sõpraderingid ja kollektiivid on tähtsamal kohal kui indiviidid. Sinu puhtaim ja eredaim osa avaldub just siis, kui tegutsed gruppides, mis võitlevad ühise eesmärgi nimel. Oled määratud mängima väga olulist rolli vähemalt ühes suures organisatsioonis.

12. majas: Sinu loomusel on olemas väga sügav ja mõtlik pool, võibolla oled üsna introvertne. Meditatsioon, palvetamine, loodusega suhtlemine ja eraklus võimendavad sinu valgust. Kui tavaliselt oled ekstravertne, võid vajada lihtsalt perioode, mil teistest eraldud. Sulle mõjuvad väga hästi pikad perioodid looduses - niimoodi lood kontakti kõige puhtama osaga iseendas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles