Video: Skorpionikuninganna püstitas maailmarekordi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpionikuningannaks kutsutav tailanna püstitas uue maailmarekordi, elades 33 päeva koos tuhandete mürgiste skorpionitega.

Kanchana Ketkaew nimeline naine elas klaaskastis koos 5000 skorpioniga ning ületas oma senise rekordi, mis seisnes 32 päeva skorpionite keskel elamises, vahendab Reuters.

Rekord püstitati ühes Pattaya kaubanduskeskuses, kus Ketkaew klaasist toas elas. Toas olid olemas televiisor, külmkapp, voodi ja raamatud.

Londonist pärit turist Jean Reed ütles tailanna saavutust kommenteerides, et tegu on vapra naisega.

«Ta on väga vapper, kuna mina ei suudaks seda teha. Ükspäev oli ta väga nutune. Ta nuttis, aga nüüd on ta väga õnnelik. Praegu on tema viimane päev lõppemas,» rääkis Reed.

Kui Ketkaew toast väljus, tervitas teda juubeldav rahvahulk.

«See on väga keeruline, aga ma tegin seda, kuna Taimaa ja välisriikide turistid toetasid mind nende 33 päeva jooksul nii palju. Nende abi aitas mul endast kõik anda,» rääkis Ketkaew, kes rekordi püstitamise jooksul 13 korda skorpionitelt nõelata sai.

Naise saavutus kantakse Guinnessi rekorditeraamatusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles