Staarisaate kohtunikelt korvi saanud Mirjam Aru: selle tagamaad on mulle segased

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Mirjam Aru «Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja esimeses stuudiovoorus.
Mirjam Aru «Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja esimeses stuudiovoorus. Foto: TV3

Esmaspäeval teatati, kes noortest lauljatest saavad finaalipääsuks uue võimaluse «Eesti otsib superstaari» lohutusvoorus. Esimeses stuudiovoorus kohtunik Mihkel Raua lemmikute hulka kuulunud lauljatar Mirjam Aru on segaduses, miks teda lohutusvooru ei valitud.

Staarisaate kohtunike hulka kuuluv Koit Toome tegi esmaspäeval «Seitsmestes» teatavaks, kelle on kohtunikud valinud kolmandasse stuudiovooru ehk lohutusvooru. Üllatuslikult jäi kümne laulja hulgast, kellele sel pühapäeval uus võimalus antakse, välja Mirjam Aru, kes esitas esimeses stuudiovoorus laulu «Killing Me Softly with His Song». Kohtunik Mihkel Raud tõi saate lõpus Mirjami välja ühe oma lemmikuna.

«Olles täielikult aus, siis loomulikult olin ma väga kurb ja pettunud,» tunnistab lauljatar Elu24-le. «Olen rahul oma esinemisega ja kõik kolm kohtunikku tunnustasid minu esitust. Ja mis peamine, Mihkel Raud valis mind oma top 3 sekka, keda ta oleks otse finaalis soovinud näha. Seetõttu usun, et väärisin võimalust lohutusvoorus ennast finaali laulda,» sõnab Mirjam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles