44-aastane suhkruemme avaldas, kui palju ta oma noorele kallimale taskuraha annab

Elu24
Copy

Ameerikast pÀrit Julie on 44-aastane suhkruemme, kellel on endast viisteist aastat noorem kallim. Naine avaldas hiljuti, kui palju ta oma noorele kallimale taskuraha annab.

Ameerikas elav Julie on 44-aastane suhkruemme, kellel on Instagramis ligi pool miljonit fĂ€nni. Naine tegutseb ka TikTokis ja just seal vastas Julie kĂŒsimustele, mida temalt kui suhkruemmelt kĂŒsitakse.

Esmalt taheti teada, kas ta ostab oma 29-aastasele kallimale asju. «Jah, kÔike, mida ta tahab,» tunnistas Julie ja teatas, et vastutasuks saab ta kÔike, mida tema soovib.

Lisaks taheti teada, kas Julie annab oma kallimale ka taskuraha. «Jah, 15 000 dollarit (ehk ligi 13 000 eurot – toim) kuus,» tunnistas Julie. Naine tĂ€psustas, et pidi hiljuti mehe taskuraha vĂ€hendama, kuna too unustas basseini puhastada.

NĂ”nda suur summa ĂŒllatas paljusid. «Miks nii palju maksta? Tundub, et see pole tĂ”si. Arvan, et tĂŒdrukud ei teeni nii palju,» kommenteeris Julie TikToki videot rahulolematu naisterahvas. «See on kurb, enesevÀÀrikust ĂŒldse ei ole,» pĂ”rutas teine.

Samas oli suur summa nii mĂ”negi jaoks hoopis isuĂ€ratav. «15 000 dollarit kuus ja ma puhastan sinu basseini oma sokkidega,» pakkus ĂŒks noormees. Keegi trumpas aga tema pakkumise ĂŒle ja lubas sellise summa eest basseini hambaharjaga puhastada. 

«Sa vĂ”id mu abikaasat laenata. Ta teeb sĂŒĂŒa, koristab, puhastab basseini, teeb kĂ”ik asjad korda ja on voodis vĂ€ga hea,» promos ĂŒks naine oma kaasat.

Veel teisedki uurisid, kas Julie vĂ”tab enda tiiva alla ka naisi. «Olen alati endale suhkruissit tahtnud, aga ma ei usalda mehi,» nentis ĂŒks. 

Suhruemme rollist rÀÀkides tÔdes Julie, et paljud peavad naise noort kallimat tema pojaks. Juliet ennast need kommentaarid ei hÀiri.

Lisaks ei karda Julie, et kallim ta mÔne teise naise pÀrast maha jÀtaks. «Kas pigem tema ei peaks muret tundma, et mina tema maha jÀtan?» tahtis ta teada.

@julie.withthebooty

Questions I get asked as sugar mama ##cougar ##cougartok ##cougarville ##cougarsoftiktok

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read
Kommentaarid
Copy
Tagasi ĂŒles