Epp Mäe tegi vanematele erakordsed sünnipäevakingitused

Elu24
Copy
Epp Mäe
Epp Mäe Foto: Tairo Lutter

Norras toimunud maadluse maailmameistrivõistlustelt hõbemedaliga kodumaale naasnud Epp Mäe tõdes sotsiaalmeedias, et tegi tänavu vanematele sünnipäevaks ääretult erilised kingitused.

«Sel aastal sain teha mõlemale vanemale väga erilise sünnipäevakingituse,» sõnas maadleja Epp Mäe Instagramis.

Nimelt aprillis, kui Epu isal oli sünnipäev, saabus ta Eestisse kaelas EMi kuldmedal. Tänavu oktoobris Oslosse maailmameistrivõistlustele minnes olevat sportlase ema nalja visanud, öeldes: «Huvitav, millise medali Epp minu sünnipäevaks toob?» 

Tegu on ilmselt parima sünnipäevakingiga, sest tütar saabus koju MMi hõbedaga. «Olen õnnelik, et sain vanematele seda sünnipäevaks pakkuda,» sõnas ta.

Instagramis väljendas Epp tänutunnet, et vanemad on aidanud nii temal kui neljal õel-vennal leida oma tee elus. «Nad on teinud hämmastavat tööd! Me kõik armastame teid!»

Hõbedane Epp Mäe (vasakult), kullanaine Adeline Maria Gray ning pronksmedali saanud Aiperi Medet Kõzõ ja Samar Amer Ibrahim Hamza autasustamisel.
Hõbedane Epp Mäe (vasakult), kullanaine Adeline Maria Gray ning pronksmedali saanud Aiperi Medet Kõzõ ja Samar Amer Ibrahim Hamza autasustamisel. Foto: uww.org (Rahvusvaheline maadlusliit)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles