Lauri Pedaja ema «kõrvaldab» valimistel konkurente? Laine Pedaja: ma ei tule selle intriigiga kaasa!

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Laine Pedaja
Laine Pedaja Foto: Marko Saarm

Kohalike omavalitsuste valimiste eel on läinud Mulgimaa kogukonna grupis küllaltki tuliseks – näitleja ja endise juuksuri Lauri Pedaja ema Laine, kes tänavu volikokku pürgib, on väidetavalt konkurentide valimisreklaame eemaldanud. 

«Äsja helistas mulle üks inimene, kes nägi, kuidas Sa võtsid Mõisaküla teadete tahvlilt maha konkurentide reklaamid, sealhulgas Meie Mulgimaa oma,» kirjutas poliitik Mati Ilisson Mulgimaa kogukonna gruppi.

Väidetavalt olevat Keskerakonna ridades Mulgi valla volikokku kandideeriv Laine Pedaja maha rebinud konkurentide valimisplakatid, jättes alles vaid enda oma. «See ei ole ilus ega aus! Usun, et Mõisaküla inimesed väärivad ausat konkurentsi ja valikuvõimalust!» sõnas Ilisson.

Viimane andis Pedajale võimaluse ka tehtut heastada. «Pakun Sulle kahte võimalust! Esiteks – paned enda reklaamide kõrvale üles ka konkurentide omad, selliselt nagu nad seal olid. Teiseks – teeme Mõisaküla rahva ees avaliku debati nt kultuuriteemadel, kus leiame vestluspartneriks kedagi meie tiimist! Olgu milline variant tahes, minupoolsed tänud ette!»

Liimi polnud kaasaski

Facebooki kommentaarides selgitas juhtunut ka Pedaja, kes sõnas, et eemaldas stendilt ka enda plakati ja lisas juurde värskete kultuurisündmuste kuulutusi. «Kuna suurele stendile saab kuulutusi ainult liimida ja seda mul kaasas ei olnud, siis homme hommikul on plakatid õigel kohal – nii teie, kui ka minu oma,» lubas Pedaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles