Villemdrillem kohtumisest Anne Veskiga: jalg ikka värises, kui nägin teda

Elu24
Copy
Eesti Muusika LIVE: Villemdrillem
Eesti Muusika LIVE: Villemdrillem Foto: Mihkel Maripuu

Pühapäevases jutusaates «Hommik Anuga» meenutas räppar Villemdrillem esimest kohtumist Anne Veskiga, kelle legendaarne hitt «Jätke võtmed väljapoole» saab peagi täiesti uue kuue. 

Räppar Villemdrillem ehk Villem Reimann hakkas muusikaga tõsisemalt tegelema 2018. aastal. Oma lühikese muusikukarjääri jooksul on ta juba nii mõndagi korda saatnud.

Noormees tõdes, et kõige eredamalt jääb talle meelde vabariigi aastapäeva gala esinemine koos räpipundi 5Miinusega. «See on koht, kuhu iga artist oma karjääri jooksul ei jõua,» tõdes ta.

Praegu on räpparil käsil töötamine Anne Veski legendaarse looga «Jätke võtmed väljapoole», millest valmib väga omapärane versioon. «Ema on peale surunud, et ma teeksin selle laulu ära, kas Anne või Ivoga, sest see on nii äge,» tunnistas Villemdrillem, lisades, et ka Veski oli ideega nõus. 

Armastatud laulja Anne Veskiga on noormees ka varem kohtunud, seda õpetajate galal, kus koos esineti. «Jalg natuke värises, kui nägin, et Anne tuleb,» tunnistas ta.

Foto: Kuvatõmmis


Roosal diivanil võttis koha sisse ka Anne Veski, keda Villemdrillem roosikimbuga üllatas. «Nüüd sa saad küll ainult kiidusõnu,» sõnas Veski, öeldes, et õnneks Eestis ikka kasvab veel härrasmehi. 

«Laulud peavad elama ja kui need lähevad noortele hinge, elavad need veel kaua,» arvab lauljatar. «Kusagil alateadvuses jäävad laulud kuulajatele meelde ja jumal tänatud, et mul selliseid laule on!» tõdes ta.

Villemdrillemi uue loo jätkus Veskil vaid kiidusõnu. «Tuult tiibadesse!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles