Kolme lapse ema Maarja Kerner-Ader tööle naasmisest: väga meeldib see kodus lihtsalt istumine

Elu24
Copy

Kulturisti Argo Aderil abikaasa Maarja Kerner-Ader mõtiskles hiljuti sotsiaalmeedias selle üle, kas ta peaks kolme lapse kõrvalt tööle naasma. 

«Üks päev hakkasin mõtlema, et kas peaks ka kodus olles olema kuidagi asjalikum, tegema tööd või miskit muud kasulikku,» alustas Maarja Kerner-Ader oma postitust. Ta tõdes, et kõik tema sõbrannad on üliagarad tööinimesed. «Enamus teevad igasugu asju veel laste kõrvalt ka, jube tubli seltskond,» kiitis Maarja.

«Aga mina kasvatan oma kolme last ja nagu tööle naasmist ka ei oota,» tunnistas ta ja lisas, «Kuidagi nii väga meeldib see kodus lihtsalt istumine ja laste kasvatamine.»

Aderite peres kasvab kolm poega, 2018. aastal sündinud Ron Braiton ja 2020. aasta juulis sündinud kaksikud, Trevon ja Roven. Kulturist Argo Ader ja Maarja abiellusid 2018. aasta augustis, mõned kuud pärast nende esiklapse sündi.

Maarja sõnul läheb aga kodus olles aeg kiirelt. «Aga eks see aeg tegelikult, kui ma siin kodus olen, läheb nii kiirelt. Naudin iga sekundit, iga puhkepausi, igat hetke, sest nii–nii väga meeldib.»

«Ei teagi, kas olen ainuke, kel vahel sellised mõtted. Ise usun, et kui ma kunagi jälle tööturule naasen, siis olen ekstra palju tublim kui enne ja hindan seda tööaega kuidagi veel rohkem!» arvas Maarja. 

Oma postitusele lisas Maarja meeleoluka pildi endast koos oma poegadega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles