Räppar Beebilõust uuest hobist: üleni märg, aga lõbus!

Elu24
Copy
Beebilõust ehk Andrus Elbing.
Beebilõust ehk Andrus Elbing. Foto: Konstantin Sednev

«Mulle ei jõua siiamaani kohale,» tõdes sotsiaalmeedias räppar Beebilõust ehk Andrus Elbing, kes osales esmakordselt avamere purjeregatil.

«Seda tunnet, kui käib n-ö stardipauk ja pardal algab vandesõnade saatel kõige kordineeritum segadus, millega ma eales olen kokku puutunud, ei saa see mees teada, kes pole pardal olnud üks osaline selles segaduses,» tõdes purjeregatil osalenud Elbing Instagramis. Mehe sõnul ei valitse tegelikult pardal segadus, vaid see on hetk, mil meeskond saab üheks ja igaüks peab endast parima andma. «Teist varianti lihtsalt lihtsalt ei ole.»

«Kogu meeskond on kui üks mees, kes teab mida teha, et tuul saaks purjesse lõksu püütud. Ja siis me kihutame ja on lõbus. Üleni märg, aga lõbus!» tõdes ta.

Räppari sõnul edestasid nad Amserv regatil 36 sekundiga valitsevaid maailmameistreid. «Not joke (see pole nali - toim.),» lisas ta. Elbing tõdes, et sellelt kogenud seltskonnalt on tal nii palju õppida, ja juba kolmapäeval astutakse taas võistlustulle. «Kohtume taas kolmapäeval ja püüame selle tuule taaskord purjesse lõksu selleks, et anda endast parim.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles