VIDEO ⟩ Laagna teel jalakäijasillalt sõidurajale kukkunud laps on stabiilses, kuid raskes seisundis

Copy
Laagna tee silla all olid peatunud politseipatrullid ja kiirabid.
Laagna tee silla all olid peatunud politseipatrullid ja kiirabid. Foto: Kuvatõmmis

Lasnamäe kanalis juhtus neljapäeval karm õnnetus. Alla 14-aastane laps kukkus sillalt alla. Kohale tuli arvukalt operatiivautosid ning suur osa ühest sõidusuunast pandi kinni.

Venekeelses Facebooki grupis EZ-дуны jagati neljapäeval videot, kus võis näha Lasnamäe kanalisse saabunud arvukaid patrulle ja kiirabisid. Eeldatavasti kõrval paikneva maja aknast filmitud video järgi sulges politsei enamiku ühest sõidusuunast.

Sagimine käis ühe Laagna teed ületava jalakäijate silla all. Kommentaariumis jagasid infot kohalikud, kes olid toimunut lähemalt näinud. Nähtavasti oli Saarepiiga sillalt inimene sõiduteele kukkunud.

«Neli masinat peatusid, me keerasime ta külili, et ta ei lämbuks. Oli elus, aga kõikjalt katki, käed, jalad...» kirjeldas Aleksei šokeerivat vaatepilti. «Lihtsalt õudne.» Jalakäijasillalt sõiduteele kukkunu oli tema väitel teismeeas tüdruk.

Pealtnägijate sõnul sõitis nooruk elektritõukerattaga sillale, võttis seljakoti seljast ja hüppas.

Elu24 küsimuse peale tõdes politsei, et neljapäeva õhtupoolikul leidis selline sündmus aset küll. «Täna kella 18.10 paiku teatati häirekeskusele, et Lasnamäel Laagna teel kukkus sillalt alla laps,» kinnitas PPA pressiesindaja Leana Loide.

«Kiirabi toimetas tüdruku haiglasse, kus ta on arstide hoole all. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel,» lisas Loide. «Politsei soovib lapsele kiiret paranemist.»

Reede hommikul sõnab PPA pressiesindaja Britta Sepp, et laps on stabiilses, kuid raskes seisus. «Juhtunu asjaolud on selgitamisel, täpsemat infot jagada pole.» Küll aga lisab Sepp, et saab öelda veidi üldisemalt, et laps oli alla 14-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles