«Kümnest kümme» täna: Saara ja Pauli ees koorub lahti ühe perekonna traagiline saatus

Spekter
Copy

Täna kell 20 jätkub Kanal 2s uus kodumaine krimisari «Kümnest kümme».

Jõest leitakse meesterahva surnukeha ning Saara ja Pauli ees koorub lahti ühe perekonna traagiline saatus. Kalev püüab ennetada Pauli huvi Saara vastu, samal ajal teeb Evelin kõik selleks, et uurija Hundi kohta rohkem teada saada. 

«Kümnest kümme»

Produtsent Toomas Kirsi ja stsenarist Eleonora Bergi käe all valmiv «Kümnest kümme» on lugu kahest noorest politseiuurijast ja nende lähimatest kolleegidest.

Uurija Paul Hunt (Stefan Hein) saabub Kanadast ja asub tööle uurija Saara Tammiku (Grete Konksi) paarilisena. Jõukas väliseestlaste perekonnas kasvanud Paul ja traagilise lapsepõlvesaatusega Saara lahendavad keerulisi juhtumeid, mis liidavad neid kolleegidena, kuid eraelus valitsevad mõlemat segadus ja saladused. Kindlakäeline ülemus Maida (Kristina Vähi), kogenud kolleeg Kalev (Meelis Põdersoo) ja asendamatu ekspert Evelin (Maarja Tammemägi) aitavad Saaral ja Paulil olla edukad oma töös, kuid isiklikus elus tuleb mõlemal omal käel hakkama saada. Paraku pole see lihtne, kui kokku on saanud naiivsed unistused ja lahendamata saladused.

Krimisarja iga osa lõpeb lahendatud juhtumile vastava paragrahviga kehtivast Kriminaalseadustikust, andes konteksti loole ja lahendusele ning sidudes nähtu reaalse eluga. Vaatajale jääb iga osa järel võimalus hinnata, kas kuritegu ja selle eest seadusega ette nähtud karistus on omavahel kooskõlas või mitte.

Vaata sarja Apollo TVs.

Intervjuu Grete Konksi ja Stefan Heinaga:

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles