Jõhvi valla kogukonna grupis süüdistatakse Martin Repinskit otse-eetris valetamises

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Riigikogu liige Martin Repinski. FOTO: Konstantin Sednev
Riigikogu liige Martin Repinski. FOTO: Konstantin Sednev Foto: Konstantin Sednev

Jõhvi valla kogukonna Facebooki grupis võeti teemaks Martin Repinski öeldu valimisdebati ajal. Poliitik eitas otse-eetris saatejuhtide väidet, et tema kitsefarm on müügis ning firmal on maksu- ja tolliameti ees ligi 1000-eurone võlg. Müügikuulutus on aga siiani üleval ja teatmik.ee andmetel on tasumata ka võlg. Poliitik selgitas Elu24-le, miks arusaamatus tekkis.

«Jõhvi volikogu liige Martin Repinski valetas Eesti Televisiooni otse eetris,» seisab Jõhvi valla kogukonna grupis. ETV+ saates «Народу важно» tsiteeris üks saatejuht Repinski kuulsat repliiki: «Sain hakkama kitsedega, saan hakkama ka riigikogus.» Teine haaras sõnasabast kinni ja uuris seepeale, miks lasub Repinski Konju kitsefarmil võlg ja talu on sootuks müügis.

Repinski kinnitas, et kõik võlad on tasutud ja talu ei ole müügis. Saatejuhi sõnul oli farmil maksu- ja tolliameti ees võlg 962 eurot ja see oli kuulutuse järgi müügis 68 000 euroga. Teatmik.ee andmetel on võlg tänaseni, 7. oktoobrini tasumata ja otsingumootori abil leiab ka müügikuulutuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles