Veenuse transiit oma langusmärgis Skorpionis ongi läbi ning atmosfäär suhetes hakkab päev-päevalt kergenema! Ees on seiklused, rõõm ja uus helgus - loe lähemalt, milliseid üllatusi Amburi Veenusel meile varuks on.

Täna kell 14:21 jõudis Veenus Skorpioni tähemärgist Amburisse ning jääb sinna kuni 5. novembrini. Kuna Veenus juhib meie suhteid ja sotsiaalset elu, muutuvad sellega koos meie hoiakud ja meeleolud suhetes. Kui Skorpion vedas Veenuse intensiivsetesse ja dramaatilistesse sügavustesse, siis Amburis sööstab Veenus kui vibunool helgemate kõrguste poole. Eelkõige annab see meile lootust, et suhted muutuvad nüüd kergemaks ning eriti naispool on valmis kogema suuremat rõõmu, seiklust ja vabadust.

Kes otsib uut kaaslast, võib luua sel perioodil sideme mõne välismaalasega või kellegagi, kellel on lihtsalt väga erinev taust või uskumused. Kõik inimesed muutuvad Amburi Veenuse mõju all suhetes avatumaks, sotsiaalsemaks ja rõõmsameelsemaks. Nüüd on lihtsam selle üle naerda, mis varem võibolla suurt hingepiina valmistas. Sel perioodil tulekski lubada oma suhetesse rohkem huumorit.

Kommentaarid
Copy