PILTUUDIS ⟩ Britney Spearsi avalikkusest hoidunud poegadest on sirgunud nägusad noormehed

Elu24
Copy
Britney Spears ja poeg Sean Federline 2013. aastal.
Britney Spears ja poeg Sean Federline 2013. aastal. Foto: Media Punch/UNIMEDIA/SIPA/Scanpix

Britney Spearsi pojad on suureks sirgunud! Poisid on hoidnud pikalt madalat profiili ja pole meedias figureerinud. 

Pildid Britney Spearsi poegadest ilmusid sotsiaalmeediasse teisipäeval, 5. oktoobril. 16-aastane Sean Preston Federline ja 15-aastane Jayden James Federline poseerisid fotodel koos isa sõbra Eddie Moralesiga. Pojad on Britneyl kooselust endise abikaasa Kevin Federline'iga (43), kellega poisid ka elavad. 

Lõbusatel jäädvustustel on poistel sõrmed püsti ja lai naeratus näol. «Nüüd maailm näeb, kui hea isa sa oled olnud!» kirjutas Morales postituses ja märkis ära ka poiste isa Kevini. Ühtlasi jagas Morales videot, kus Jayden mängib klaveril Snoop Doggi ja Dr. Dre lugu «Still D.R.E» ja näitab oma oskusi. Kas poeg käib ema jälgedes?

Märtsis koos poegadega tehtud pilte jagades avaldas Britney põhjuse, miks ta lastest nii harva pilte postitab. «Hullumeelne, kuidas aeg lendab. Mu poisid on juba nii suured. Nad on sellises vanuses, kus nad tahavad oma identiteeti ise väljendada, ja saan sellest täiesti aru,» kirjutas ta mullu ühismeedias. Loe rohkem siit: Britney Spears avaldas põhjuse, miks ta oma teismelisi poegi ühismeedias ei näita.

Vaata pilte allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles