VAATA OTSE ⟩ Daniel Levi Viinalass ja Metsakutsu lansseerivad öösel uued iPhone'id

Elu24
Copy
iPhone 13 Pro Max ja iPhone 13 Pro nutitelefonid.
iPhone 13 Pro Max ja iPhone 13 Pro nutitelefonid. Foto: ZUMA Press Wire/Scanpix

Ööl vastu reedet lansseeritakse Apple'i uusimaid iPhone 13 seeria telefone. Tallinnast Ülemiste keskuse iDeali salongist tuleb otseülekanne, mida juhivad muusikud Daniel Levi Viinalass ja Rainer Olbri ehk Metsakutsu. Vaata ülekannet Elu24st!

Daniel Levi Viinalass ja Rainer Olbri lansseerivad ja tutvustavad juba täna, 7. oktoobril kell 23.00 iDeal Eesti Facebooki kanali live-ülekande vahendusel Apple uusimaid iPhone 13 seeria telefone. iDeal kutsub kõiki huvilisi saama osa otseülekandest, mis tuuakse vaatajateni iDeali salongist Ülemiste keskuses.

Lisaks sellele, et ülekande ajal saab kuulata head muusikat Daniel Levi Viinalass esituses, elada kaasa KVARK teadusshow teadlaste etteastele ning südaööl näha oma silmaga uusimaid Apple telefone, on kõigil suurepärane võimalus panna proovile oma teadmised Apple' kohta ning osaleda auhinnamängus, kus loositakse välja kolm Apple AirTagi.

Kauaoodatud iPhone 13 ametlik lansseerimiskuupäev on 8. oktoober ning alates sellest kuupäevast saab kõikides iDeali salongides uusi telefone ka oma silmaga vaadata. Eeltellimine on avatud nii iDeali e-poes kui salongides kohapeal.

Otseülekandes lansseerivad ja tutvustavad Viinalass ja Olbri kõiki nelja iPhone 13 seeria mudelit: 6,7-tollise ekraaniga iPhone 13 Pro Max, 6,1-tollise ekraaniga iPhone 13 Pro ja iPhone 13 ning 5,4-tollise ekraaniga iPhone 13 mini.

Ülekannet saab jälgida Elu24st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles