Jake Gyllenhaali jaoks olid seksistseenid Jennifer Anistoniga piinarikkad

Elu24
Copy
Jake Gyllenhaal ja Jennifer Aniston 2005. aastal.
Jake Gyllenhaal ja Jennifer Aniston 2005. aastal. Foto: Shutterstock

USA näitleja Jake Gyllenhaal ja teleseriaali «Sõbrad» staar Jennifer Aniston olid pea 20 aastat tagasi ekraanipartnerid filmis «Hea tüdruk» («The Good Girl», 2002). Hiljuti avaldas Gyllenhaal, et linateose seksistseenide filmimine koos Anistoniga oli piinarikas kogemus, aga mitte halvas mõttes.

Tuntud näitleja Jake Gyllenhaal (40) tunnistas hiljuti Howard Sterni raadiosaates, et tal oli 2000ndate alguses Jennifer Anistoniga (52) filmi tarbeks raske seksistseene filmida. Põhjus oli see, et Gyllenhaalile meeldis tol ajal Aniston väga. «See oli piinarikas, aga samas ei olnud ka. See oli nagu nii üht kui teist,» kirjeldas näitleja, vahendab Daily Mail.

Olgugi et Gyllenhaal oli Anistonist väga võlutud, sai ta seksistseenidega õnneks hästi hakkama ja midagi piinlikku ei juhtunud. «Sellised stseenid on piinlikud, sest umbes 30 kuni 50 inimest vaatavad seda pealt. See mind ei eruta. See on veidral kombel kohutavalt mehaaniline. Samas on see nagu tants, mida sa kaamera ees teed,» rääkis ta.

Seksistseenide filmimisele aitas kaasa ka padi, mille näitlejad enda vahele asetasid. «Padja panek oli ennetav ja üldjuhul kasutasime seda kõigis stseenides, kus me horisontaalselt voodis olime. See oli minu meelest Jenniferi soovitus, see oli temast väga lahke, et ta seda soovitas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles