Uut tõsielusarja ei tule! Vääriti mõistetud Kevin Kadakas: Ada käest palun siiralt vabandust

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Tõsielusaates «Poissmeeste pidu» osalenud Kevin Kadakas.
Tõsielusaates «Poissmeeste pidu» osalenud Kevin Kadakas. Foto: Martin Ahven/Õhtuleht/Scanpix

«Rannamaja» staar Ada-Marie Nelke võttis ühismeedias ette «Poissmeeste peo» Kevini, kes ta uude sarja kutsus. «Olen teis pettunud, et pakute platvormi niivõrd toksilisele ja problemaatilisele inimesele «Raju reede» spin-off'i najal,» nahutas Ada ka TV3. Nüüd selgitab Kevin, et temast on valesti aru saadud.

Ada avaldas teisipäeval Instagrami-loos, et temaga võttis ühendust TV3 värskes reality's «Poissmeeste pidu» osalenud Kevin Kadakas. «Olen korraldamas uut igakuist rajut pidude sarja, mis toimub kuus ühe korra erinevates linnades,» kirjutas Kevin Ada jagatud sõnumis. «Rannamaja» staar keeldus pakkumisest, kuna «ei soovi ennast seostada rassistide, homofoobide ja seksuaalsete ahistajatega».

Ada nimetas Kevini ideed «Rannamaja: raju reede» spin-off'iks ja hurjutas TV3, et noormees jälle ekraanile lastakse. «Kas te ei õppinud piisavalt «Poissmeeste peost», mille kõiki osasid ei saa isegi kokku monteerida? Palun selgitage, miks lasete ühel ilmselgelt hetkel nõrga närvikavaga inimesel ennast teile raha tootmise nimel veel lollimaks teha?» küsis Ada telekanalilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles