Näitleja ja joogaõpetaja Marilyn Jurman naasis koolipinki

Elu24
Copy
Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Marten Martšenkov

«Mul oli see kahekümne esimene kord, kui september tähendas mulle kooliaasta algust, aga esimene kord, kui see tähendas magistriõpingute algust,» kirjutab näitleja ja joogaõpetaja Marilyn Jurman sotsiaalmeedias.

«Sain sel kevadel psühholoogia bakalaureusekraadi. Olen iseenda ülemus, kus mul on täielik loominguline vabadus ja saan teha seda, mida kõige rohkem armastan,» nentis Marilyn Jurman Facebookis.

Jurman tunnistas, et tal ei olnud riigieksamitel maksimumtulemusi ega investeeringuid, et luua oma joogastuudio ja alustada koolituste pakkumisega, ent kõigest sellest hoolimata on tal nüüdseks oma joogastuudio – It's Yoga Tallinn. «Kõik, mis ma teadsin, oli näitlemine... ma mäletan seda nagu eile, kui sain 12-aastaselt oma esimese rolli pakkumise suurel teatrilaval...» meenutas ta. «Mäletan ka seda, kui hirmutav oli tunnistada, et ma ei taha seda enam oma põhitööna teha.»

Lisaks joogastuudio omamisele teeb Jurman nii jooga- kui mõtteviisikoolitusi. Kõige selle kõrvalt alustas ta tänavu sügisel taas õpinguid Tallinna ülikoolis. «Alustasin sel septembril taas – seekord on sihiks psühholoogia magistrikraad,» sõnas ta Facebookis. 

«Kas sa oled ka kunagi tundnud, et soovid uuesti alustada? Et see, mis sa praegu teed, sind enam ei teeni ja soovid midagi uut leida? Või hoopis teha midagi, mida oled alati tahtnud teha, kuid pole julgenud?» andis ta jälgijatele mõtteainet.

Joogaõpetaja Marilyn Jurman
Joogaõpetaja Marilyn Jurman Foto: Marten Martšenkov
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles