VIDEOD ⟩ Kulda ja karda! Liis Lass tähistas sõbrannadega luksusjahil sünnipäeva

Elu24
Copy

Ärinaine ja endine seltskonnastaar Liis Lass tähistas pühapäeval sõbrannade seltsis oma 35. sünnipäeva. Uude eluaastasse seilati kaunil jahil. 

Liis Lass kandis sünnipäevapeo puhul kullakarva kleiti. Kivikesed kaunistasid ka Lassi nägu ja kirsiks tordil oli punane huulepulk. Lõbusat seltskonda pakkusid sõbrannad, kes paiskasid õhku konfette. «Milline pidu!» kirjutas Lass sünnipäevapildi juures.

«Mu jaht oli hommikuks nagu lahinguväli,» kirjutas sünnipäevaline ja jagas videoid omanimelisest jahist, mille põrandat kattis kuldne konfett. «Selle tiimiga on alati lõbus,» sõnas Lass, kes poseeris koos sõbrannadega. Ta tõdes, et sellised hetked ei unune eal!

Aastaid Singapuris elanud Lass jagab jälgijatega sotsiaalmeedia vahendusel tihti kaadreid oma luksuslikust elust. 2013. aastal abiellus ta välismaalasest äripartneriga, kellele tõi aasta hiljem tütre ilmale. Liit ei jäänud aga kestma ning Lass abiellus hiljem hoopis Singapuris elava salapärase Tarmo-nimelise ärimehega. Naist saadab suur edu ja ta toimetab juba pikemat aega kinnisvaraturul, juhtides muu seas ettevõtet Rahn Walbridge.

Vaata meeleolukaid jäädvustusi allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles