VALLATU VIDEO ⟩ Vaata, kui seksikalt hullas vabastatud Britney Hawaii paradiisis (1)

Elu24
Copy
Britney hullas Hawaiil rinnahoidjavabalt.
Britney hullas Hawaiil rinnahoidjavabalt. Foto: Kuvatõmmis

Juba eile šokeeris Britney Spears avalikkust alastipiltidega. Nüüd avaldas fännileht staari Hawaii reisilt ka video, mis fotodele palju alla ei jää.

Popstaar Britney Spears vabanes sel nädalal kohtuotsusega oma isa eestkoste alt. Tema varade haldajaks määrati raamatupidaja, kuid nähtavasti on laulja muus osas täieliku vabaduse välja võidelnud.

Eile kirjutasime, kuidas 39-aastane popstaar avaldas Instagramis ootamatult paljastavad pildid. Nii-öelda strateegilised piirkonnad oli ta neil varjanud vaid väikeste emoji'dega.

Reedel jagas fännileht TheSpearsRoom Twitteris aga ka eriti kelmikat videot, mis lauljanna piltidele sugugi alla ei jää. Seal võib näha, kuidas isa eestkostest ja rinnahoidjast vabanenud Britney Hawaii kristallselges vees hullab.

Kõik fännid muidugi staari üllatavalt paljastavate etteastete üle ei rõõmusta. «Ärge mind valesti mõistke, mul on hea meel, et ta vabanes ja toetan ka nibude vabastamise liikumist,» kirjutas üks kommentaator, «siiski, kas see teid muretsema ei pane?»

Paljud avaldasid sarnast muret, nimetades Britney käitumist ohumärgiks. Sellest hoolimata rõõmustab hulgaliselt fänne, et staar karmi eestkoste alt vabanes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles