Simple Sessioni finaalid jõuavad Eurosport 2 eetrisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Session 12 jõuab Eurosport 2 kanalile.
Simple Session 12 jõuab Eurosport 2 kanalile. Foto: Fat Tony / RideBMX.com

Sel kevadel saab Euroopa juhtiva spordikanali Eurosport 2 eetris näha kahte pooletunnist saadet Tallinnas toimuvatest Simple Session 12 rula- ja BMX-finaalidest.

Miljonite Euroopa kodude teleekraanidele jõuab kokku kaks 26-minutilist saadet Simple Session 12 finaalidest, millest üks on pühendatud rulale ning teine BMXile. Täpsem eetrissemineku kuupäev selgub pärast võistlusi.

Simple Sessioni ühe peakorraldaja Mario Kalmre sõnul on Simple Sessioni kui Eestis kasvanud võistluse jaoks Eurospordi eetrisse jõudmine väga oluline verstapost. «Tegemist on esimese korraga, kui Eestis välja töötatud kontseptsiooniga võistlus jõuab niivõrd suuremastaabilise spordikanali eetrisse. Kuigi ka Simple Sessioni otseülekanded veebis püstitavad aasta-aastalt hüppelisi vaatajarekordeid, on televisioonil jätkuvalt väga oluline roll laiema publikuni jõudmisel – seda nii rula ja BMX kui spordialade kui ka Simple Sessioni tutvustamisel,» sõnas Kalmre.

Eurospordi jaoks toodab saated Simple Sessioni videoproduktsiooni meeskond, mis hoolitseb ka võistluste otseülekande eest veebis. Lisaks parimatele momentidele finaalsõitudest sisalduvad saates ka intervjuud võistlejatega, reportaažid eriüritustelt ning palju muud.

Eurospordi sõsarkanal Eurosport 2 on uue põlvkonna spordikanal, mis on keskendunud alternatiivsemale, meeskonna- ja nišispordile. Kanal levib enam kui 57 miljonis kodus üle Euroopa.

Simple Session on varasemalt jõudnud teistegi maailma suurimate spordikanalite huviorbiiti: läinudaastane võistlus jõudis näiteks telekanalite Fuel TV, ESPN, Reuters, SNTV vahendusel kümnete miljonite inimesteni üle maailma. Läinud suvel jõudis täispikk telesaade Simple Session 11 võistlusest ekstreemspordikanali Extreme Sports Channel vaatajateni. Eelmisel aastal sai esmakordselt Eesti Televisiooni vahendusel näha ka Simple Sessioni finaalide eesti keeles kommenteeritud täispikka ülekannet.

Maailma üheks rula- ja BMX-rattasõidu tippvõistluseks peetav Simple Session paistab ka tänavu taas silma muljetavaldava võistlejate nimistuga kogu maailmast, kust ei puudu nii juba ilma teinud sõitjad kui ka uued talendid.

31. märtsil ja 1. aprillil Saku Suurhallis toimuva Simple Session 12 piletid saabuvad müügile veebruari keskpaigas. Simple Session 12 programmi ja uudistega saab kursis püsida festivali kodulehel www.session.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles