Merylin Nau taksosõit võttis kummalise pöörde: ta ei lubanud mul kotti istmele panna

Elu24
Copy
Merylin Nau.
Merylin Nau. Foto: Artur Ivlijev

Missikandidaat Merylin Nau jagas sotsiaalmeedias muljeid kummalisest taksosõidust, mis temas palju küsimusi tekitas. Taksojuhile ei olnud meeltmööda, et ta oma kotti autoistmel hoiab. 

Merylini eesmärk ei olnud vinguda, vaid jagada juhtunut meelelahutuslikus võtmes. Neljapäeval võttis nimelt naise peale Bolti taksojuht, kel olid kummalised nõudmised. «Ta ei lubanud mul enda riidekotti istmele jätta ning käskis selle põrandale või pagasnikusse panna, öeldes, et see määrib istmed ära, kui ma seda kotti enda kõrval hoian,» kirjutas ta Instagramis. Merylin tõdes, et üldjuhul pole tal kombeks kotti põrandale panna. «Ütlesin, et mu kott on väga puhas.»

«Kindel või?» olevat küsinud juht, mispeale Merylin seda veel kord kinnitas. «Arvasin alguses, et ta teeb nalja, aga ei teinud ikka küll. Pidin kotti maha toetama,» tõdes ta. Mees olevat asunud pahasel toonil rääkima, kuidas sõitjad ta autoistmeid mäkerdavad, mistõttu saavad mustaks ka järgmise kliendi riided. «Tema sõnul inimesed lohistavad maas oma kotte ning tõstavad need hiljem autoistmele, lisaks lekivad kottides proteiinijoogid ja kapsamahl,» kirjutas missikandidaat naerusuiselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles