Kas naist tohib karistada šoppamise eest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksklusiivne Style Express Deja Vu's - 25. novembril toimus lounge'is Deja Vu Anatoli Eini lavastatud stiilne moeüritus. Külaliste seas oli ka moegurmaan Anna-Maria Galojan

STYLE EXPRESS.
Eksklusiivne Style Express Deja Vu's - 25. novembril toimus lounge'is Deja Vu Anatoli Eini lavastatud stiilne moeüritus. Külaliste seas oli ka moegurmaan Anna-Maria Galojan STYLE EXPRESS. Foto: Maksim Toome

Tallinna linnavolikogu korrakaitsekomisjoni esimees Max Kaur nõuab, et Anna-Mariale peab andma armu!

Max Kaur: Mehena arvan, et kuigi Anna Maria võib olla süüdi ja siis peab ta kandma karistust, on vangistus siiski liig mis liig. Me ehitame õigusriiki, aga ka õigluse riiki!


Max Kaur: Juristina arvan, et me peaksime arvestama oma riigis nii karistuse kui ka armu andmisega. Oleme ikka tsiviliseeritud riik.

Ma ei tea, kes ihkavad kättemaksu. Hullult rikkad advokaadid, kelle tund on sadu eurosid ?

Anna Maria on Eesti kodanik ja mis tähtis - Eesti naine. Miks meie mehed peame kiusama Eesti naist «soppamise» eest?
 

Anna Maria kiusamine tundub kui kellegi kapriis!

 
Eks ta ole samapalju süüd, aga mitte rohkem või vähem, kui mis tahes bravuurikas noor kuum daam siin meie Tallinnas või Pariisis, Londonis või New Yorgis.

 Ei ole normaalne, et terve maailma karistusorganid tegelevad Galojaniga, samal ajal, kui sulide ja varaste partei jalutab mööda Viru tänavat või murrab vahepeal sisse meie elamutesse.

 

Eesti naine peab sünnitama!

Peaksime üle vaatama Anna Maria karistuse ning vangistuse võime muuta ka tingimisi vangistuseks, sest meie Eesti naine peab sünnitama, aga mitte vangis istuma, olgu ta siis kas või juudi - armeenia päritolu.

Galojan ei taha olla retsidivistidest vangide peksupoiss

Galojan rääkis Naistelehele, et tema teada pannakse Harku vangla peagi kinni: «Harkusse on jäänud vaid retsidivistid, mõrtsukad ja aidsihaiged.» Hirmsad jutud on pannud ta oma elu pärast suurt hirmu tundma.

«Kindlasti on ka vangid lugenud ajakirjandust ja teavad mind. Oleksin sõna otseses mõttes peksupoiss,» märgib ta.


 

Mida arvad sina? Kas naist tohib karistada šoppamise eest?

Kiika pildigaleriid Anna-Maria Galojani vingeimatest kostüümidest ja soengutest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles