Kus vaadata verivärsket dokki Daniel Craigi epohhist James Bondina?

Spekter
Copy
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: CARLO ALLEGRI/ SCANPIX

Uue Bondi-filmi väljatulekuga paralleelselt on ilmunud uhiuus dokfilm Daniel Craigist tema 15 aasta pikkusest teekonnast agent 007 rollis. 

Bailie Walshi lavastatud 45-minutiline dokk kannab pealkirja «Being James Bond» ning see jälgib aega alates Craigi esimesest Bondi-rollist «Casino Royale'is» (2006) kuni äsja kinodesse jõudnud «007: Surm peab ootama» filmiga, mis jääb näitlejale viiendaks ja viimaseks korraks suurel ekraanil legendaarset Briti luureagenti kehastada. Dokis näidatakse seninägemata kaadreid filmivõtetelt ning sõna saavad ka filmiseeria produtsendid.

Eile õhtul näitas dokki TV3 ning film on nüüd täispikkuses järelvaatamiseks üleval Apollo TVs.

Vaata dokumentaali Apollo TVs. Konto loomisel 30 päeva teenust tasuta!

Dokumentaali saab vaadata ka Apple TV+ teenuses, mis on Eestis täiesti kättesaadav ja uute Apple'i seadmete ostjatele kampaaniakorras kolmeks kuuks tasuta. Teenusel on ka 7-päevane tasuta prooviperiood.

«007: Surm peab ootama» on nüüd kinodes üle Eesti.

Apple TV+ on Eestis täiesti kättesaadav ja uute Apple'i seadmete ostjatele kampaaniakorras kolmeks kuuks tasuta. Teenusel on ka 7-päevane tasuta prooviperiood.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles